Η Kate Hudson είναι απ’ τις celebrities που μοιράζονται πολλές στιγμές απ’ την καθημερινότητά τους στα social media. Η τελευταία της ανάρτηση έχει να κάνει με την τελειότητα και στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα!

Στο post βλέπουμε την ηθοποιό να είναι γυμνή στο μπάνιο, αγκαλιά με την μικρή της κόρη, η οποία γεννήθηκε το 2018. Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, αλλά το πιο τρυφερό κομμάτι αυτής της ανάρτησης είναι το κείμενο με το οποίο συνοδεύει τη φωτογραφία.

Στο κείμενό της, η Kate Hudson μιλάει για την τελειότητα και τελικά αναρωτιέται τι ακριβώς είναι. Μιλάει για την αγάπη και ότι όταν αγαπάμε μπορούμε να διώξουμε την αρνητικότητα και να μην είμαστε μόνοι.

Μιλάει για την αγάπη ως επιλογή και ως στάση ζωής. Γιατί με την αγάπη, έχουμε τη δύναμη να συγχωρούμε και να έχουμε ανθρώπους γύρω μας.

Όπως γράφει, λάθη συμβαίνουν πάντα γιατί δεν είμαστε τέλειοι. Δεν θα το θέλαμε έτσι κι αλλιώς. Έτσι, σημασία δεν έχει η τελειότητα, αλλά η αγάπη!

Το κείμενο και η φωτογραφία της Kate Hudson:

«Αγάπη. Κρατάω τα μωρά μου όπως θέλω να με κρατούν και δεν ζητάω κάτι σε αντάλλαγμα. Αγαπώ τα μωρά μου ελεύθερα, γνωρίζω ότι είναι διαφορετικά από εμένα και στηρίζω την ατομικότητά τους. Απλά τα αγαπώ ατελείωτα. Λάθη θα συμβούν γιατί οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα και δεν είμαστε τέλειοι. Θα το θέλαμε άλλωστε με άλλο τρόπο;

Η τελειότητα, τι ακριβώς είναι; Το θέμα είναι ότι όταν κρατάμε ο ένας τον άλλον, όταν αγαπιόμαστε, τότε μπορούμε να συγχωρούμε. Όταν αγαπάμε, διώχνουμε τον αρνητικό θόρυβο. Επιλέγοντας την αγάπη, επιλέγουμε την καλή ζωή. Και αν νομίζετε ότι η αγάπη δεν σας έχει επιλέξει, θυμηθείτε ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που είναι έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη τους μαζί σας. Όταν επιλέγεις την αγάπη σημαίνει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος».

H Kate Hudson φωτογραφίζει κι ανεβάζει συχνά στο Instagram την οικογένειά της, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες άλλοτε με χιουμοριστικές κι άλλοτε με συγκινητικές λεζάντες!

Δες ακόμα:

Η κόρη της Kate Hudson κάνει τα πρώτα της βήματα και το Instagram “λιώνει”!

Photo: Instagram account/ katehudson