Κι ενώ η 3η Απριλίου πλησιάζει, η αγωνία κορυφώνεται. Γιατί; Και το ρωτάς; Εμείς ήδη μετράμε αντίστροφα για τον τέταρτο κύκλο του La Casa de Papel που αναμένεται να μας καθηλώσει στις οθόνες μας ίσως και πιο πολύ από ποτέ. Όμως, για περίμενε λίγο. Εσύ θυμάσαι τι έγινε στο τρίτο μέρος του La Casa de Papel; 

Εντάξει ακόμα και λάτρης της σειράς αυτής να είσαι, δεν είναι παράλογο να μην θυμάσαι κάνα δυο πραγματάκια… ή και παραπάνω για να είμαστε ακριβείς. Άλλωστε, έχουν περάσει και τόσοι μήνες από τότε που κυκλοφόρησε ο τρίτος κύκλος. Άσε που έγιναν τόσα και τόσα γεγονότα, τόσες εξελίξεις που ποια να πρωτοθυμάσαι; Κι αν τα είδες και σερί τα επεισόδια, όπως κάνουμε οι περισσότεροι, ίσως να έχεις μπερδευτεί λίγο στις λεπτομέρειες.

Όμως, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σου θυμίσουμε τι είχε συμβεί στο τρίτο μέρος του La Casa de Papel, γιατί σίγουρα σου διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες, σημαντικές για να δεις τον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο.

Ας τα πάρουμε, όμως, απ’ την αρχή!

Το τρίτο μέρος του La Casa de Papel ξεκινά κάπου μακριά από την Ισπανία. Τότε που η αγαπημένη μας αυτή ομάδα είχε καταφέρει να διαφύγει από τις Αρχές κι απολάμβανε την επιτυχία της διασκορπισμένη σε όλο τον κόσμο. Όμως, η επιθυμία της Tokyo να εξερευνήσει κι άλλα μέρη και να αφήσει μόνο του τον Rio βάζει σε μπελάδες όλη την ομάδα. Η Tokyo καταφέρνει να ξεφύγει, όμως ο Rio βρίσκεται υπό κράτηση. Η Tokyo αποφασίζει να ειδοποιήσει τον «Καθηγητή» και τότε ακριβώς ξεκινάει η δράση! Ο αγαπημένος μας «Καθηγητής» αποφασίζει να καλέσει και πάλι την ομάδα του και να κάνουν μία ακόμα ληστεία, έτσι ώστε να βγάλουν τον Rio από τη φυλακή. Τι θα κλέψουν αυτή τη φορά; Την Τράπεζα της Ισπανίας!

Το σχέδιο αυτή τη φορά είναι του Berlin, η ομάδα συγκεντρώνεται και πάλι με νέα πρόσωπα φυσικά και η ληστεία ξεκινά. Η ομάδα καταφέρνει φυσικά να μπει στην Τράπεζα της Ισπανίας, έχοντας στην κατοχή της ομήρους, χρήματα, αλλά και κρατικά μυστικά, ενώ ο Professor με τη Raquel βρίσκονται εκτός της Τράπεζας, μετακινούμενοι συνέχεια για να μην τους ανακαλύψουν και οργανώνοντας το σχέδιο δράσης. Ο Rio απελευθερώνεται, ενώ η επιθεωρήτρια Alicia Sierra προσπαθεί να βρει λύση. Κι ενώ η αγαπημένη μας ομάδα είχε το πάνω χέρι, η Nairobi τραυματίζεται σοβαρά από την παγίδα που της έστησε η επιθεωρήτρια την ίδια στιγμή που η Raquel παραδίδεται στην Sierra, η οποία της δίνει δύο επιλογές: είτε να φάει 30 χρόνια φυλακή, είτε να συνεργαστεί με τις Αρχές για να λήξει η ληστεία.

Να σου θυμίσουμε φυσικά πως η Nairobi είναι ερωτευμένη με τον Helsinki, αν και δεν έχει καμία ελπίδα, αφού έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Palermo.

Ωστόσο, μην ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό! Ο Professor δεν γνωρίζει πως η αγαπημένη του Raquel είναι ζωντανή και στο τέλος του τρίτου μέρος φαίνεται ανήμπορος να συνεχίσει τη ληστεία. Τελικά τι θα κάνει; Η Nairobi θα ζήσει; Θα βγουν όλοι ζωντανοί από την Τράπεζα της Ισπανίας;

Λίγες ώρες μένουν για να το μάθουμε… Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Δες και σε βίντεο την περίληψη του τρίτου μέρους του La Casa de Papel: 

Δες ακόμα:

Νέο trailer του La Casa de Papel και η αγωνία κορυφώνεται | Είσαι έτοιμος να το δεις;