Μπορεί εσύ να θεωρείς αηδιαστικές τις μπάμιες ή να μην αντέχεις τις γυαλιστερές και οτιδήποτε προέρχεται απ’ τη θάλασσα… Και αυτό γιατί δεν έχεις δει ακόμη τα πιο αηδιαστικά φαγητά στον κόσμο. Όλα σε ένα video.

Το φαγητό πρέπει να είναι και είναι απόλαυση. Η κάθε χώρα έχει τα δικά της παραδοσιακά φαγητά κι εμείς λατρεύουμε τη μεσογειακή διατροφή. Και όταν πρόκειται για φαγητό… αναρωτιόμαστε πώς γίνεται ένα φαγητό να είναι αηδιαστικό. Κι όμως γίνεται. Και αυτό το video με τα πιο αηδιαστικά φαγητά στον κόσμο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

Έχεις δοκιμάσει κινέζικο, ιταλικό, ινδικό ή μεξικάνικο και να έχεις αποφασίσει ποια είναι η αγαπημένη σου κουζίνα και ποια σου αρέσει λιγότερο. Έχεις δει και έχεις δοκιμάσει περίεργα φαγητά, μπορεί να έχεις κάνει και την υπέρβαση αλλά σίγουρα δεν έχεις δει και δεν έχεις δοκιμάσει τα πιο αηδιαστικά τρόφιμα στον κόσμο.

Μερικά από αυτά, όπως το σπέρμα ψαριών, το κινέζικο κρασί από ποντίκια βρίσκονται σε έκθεση στο Los Angeles και έχουν ως στόχο την… απόλαυση και την αηδία ταυτόχρονα. Το Μουσείο με τα πιο αηδιαστικά τρόφιμα στον κόσμο δείχνει πιάτα από όλο τον πλανήτη σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει τα στερεότυπα σχετικά με το ποια συστατικά θεωρούνται αηδιαστικά και ποια όχι.

Fish sperm sushi, chinese mouse wine, bull penis, είναι μερικά μόνο από τα αηδιαστικά που βλέπουμε στο video.

Στόχος του μουσείου είναι να δείξει την ιστορία του φαγητού, πώς έγινε μέρος της παράδοσης της κάθε χώρας, πώς αλλάζουν οι γεύσεις, ένα φαγητό που κάποιος το θεωρεί απολαυστικό άλλος μπορεί να το θεωρεί αηδιαστικό.

Και για τους πιο τολμηρούς… υπάρχει και ένα bar στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τα… “καλούδια”. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δες το video με δική σου ευθύνη κι ελπίζουμε να μην σου κοπεί η όρεξη.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο αηδιαστικές συνήθειες σου κάνουν τελικά καλό!