Τα top videos απ’ το Kiki challenge, το trend που θα σε “ψήσει” κι εσένα!

LIKE US ON FACEBOOK

Kiki challenge…ένα νέο trend, μια νέα μανία που έχει ξεσηκώσει μικρούς, μεγάλους, σκυλιά και γατιά! Κι εμείς ξεχωρίσαμε τα top videos απ’ το Kiki challenge που αξίζει να δεις και θα σε βάλουν στον πειρασμό να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Τα top videos απ’ το Kiki challenge ήταν σχετικά εύκολο να τα βρούμε, αφού έχουν κατακλύσει τα social media και να θέλουμε να τα αγνοήσουμε δεν μπορούμε. Υπάρχουν παντού, Facebook και Instagram και μπορούμε να τα χαζεύουμε με τις ώρες.

Τι είναι, όμως, το Kiki challenge; Κάποιος κατεβαίνει απ’ το αμάξι χορεύει στη μέση του δρόμου με ανοιχτή την πόρτα, κάποιος φίλος, αδερφός, ξάδερφο τον βιντεοσκοπεί όση ώρα χορεύει. Και το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται. Και μετά πρέπει εν κινήσει να μπει ξανά μέσα σε αυτό. Και από πίσω ακούγεται το δημοφιλές τραγούδι του Drake. Όλα αυτά σε ένα video, μπορεί να σου φαίνεται τρελό αλλά η αλήθεια είναι πως είναι απολαυστικό!

Πάντως να σημειώσουμε πως η αστυνομία σε διάφορες χώρες βλέποντας τη νέα τρέλα, εφιστά την προσοχή και κάνει λόγω για ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν θα διαφωνήσουμε αλλά είναι επικίνδυνο όταν εσύ που είσαι ο οδηγός το αφήνεις για μερικά δευτερόλεπτα για να βγεις να χορέψεις και να ξαναμπείς ή όταν προσπαθείς να μπεις πάλι στο αυτοκίνητο ενώ τρέχει μια μια ταχύτητα που το καθιστά αδύνατο.

Έχει, όμως, την αστεία του πλευρά όταν γίνεται πολύ προστατευμένα και με μεγάλη προσοχή!

Εμείς πάντως, βρήκαμε τα top videos απ’ το Kiki challenge και αν δεν σε “ψήσουν”, τουλάχιστον θα σου φτιάξουν τη μέρα.

Δύναμη ψυχής από αυτήν την γυναίκα

Αυτή η γυναίκα ίσως βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να κάνει το Kiki Challenge!

Ένα challenge για μικρούς και μεγάλους (;)

Γιατί όχι κύριοι;;;

Και ο αγαπημένος μας φίλος δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τα top videos απ’ το Kiki challenge!

Διαβάστε επίσης:

Γονείς προσοχή: Νέο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι | Νεκρή 12χρονη στην Αργεντινή

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved