Τα soundtracks των αγαπημένων σου ελληνικών σειρών σ’ ένα video!

LIKE US ON FACEBOOK

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει συνεχώς και για πολλούς αλλάζει προς το χειρότερο… Έχουν χαθεί οι σειρές με αληθινό χιούμορ, οι ποιοτικές εκπομπές και μαζί μ’ αυτά έχουμε ξεχάσει πώς είναι ν’ ακούς το soundtrack μιας σειράς κι όχι απλά να το συνδέεις για πάντα στο μυαλό σου μ’ αυτήν, αλλά να το σιγοτραγουδάς και μόνος σου!

Αν γυρίσει κανείς τον χρόνο στο παρελθόν, θα θυμηθεί αμέτρητες σειρές που έγραψε η κάθε μια τη δική της ιστορία, ενώ θα βρει πολλά τραγούδια που τα ακούσαμε πρώτη φορά ως soundtrack κάποιας σειράς, μέσα από εκεί τα αγαπήσαμε κι ακόμα και σήμερα όταν τα ακούμε, θυμόμαστε σκηνές απ’ τη σειρά! Ο Νικόλας Ραπτάκης και η παρέα του έδειξαν γι’ ακόμα μια φορά πόσο δημιουργική ομάδα είναι κι έφτιαξαν ένα video με soundtracks ελληνικών σειρών που έγραψαν ιστορία!

Ο Νικόλας Ραπτάκης, η Ελένη Ποζατζίδου, η Νατάσα Μηνδρινού, η Κατερίνα Σούσουλα , ο Άλκης Δήμος και ο Bitman παρουσιάζουν acapella, τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και μας ξυπνά μνήμες απ’ την παλιά καλή ελληνική τηλεόραση, με τις σειρές που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε ν’ αγαπάμε!

Όπως γράφει ο Νικόλας στο τέλος του video: «Όσοι συμμετέχουμε στο project είμαστε παιδιά που μεγαλώσαμε την ακμάζουσα περίοδο της ελληνική τηλεόρασης οπότε μάθαμε να την αγαπάμε σε όλες της τις εκφάνσεις. Η αγάπη αυτή συν την αγάπη μας για τη μουσική ήταν οι δύο λόγοι που με ώθησαν στην ιδέα αυτού του video. Ήθελα να αποτυπώσουμε τις αγαπημένες μας στιγμές από σάουντρακ ελληνικών σειρών με τις οποίες μεγαλώσαμε παρέα καθώς πλέον το τηλεοπτικό σκηνικό φαίνεται να αλλάζει ριζικά . Ελπίζουμε να αγαπήσετε και στηρίξετε και αυτό το video όπως τα προηγούμενα».

Δες και αυτό:

«100+ χρόνια ελληνικής μουσικής» σ’ ένα υπέροχο βίντεο 7 λεπτών!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved