Το περιεχόμενο στα social media έχει ξεφύγει λιγάκι το τελευταίο διάστημα… Ένα αυγό έσπασε το ρεκόρ της Kylie Jenner στο Instagram, χρήστες προχωρούν με κλειστά μάτια επηρεασμένοι από την ταινία Bird Box και τώρα έχουμε το #10YearChallenge. Celebrities πριν και μετά, με λίγα λόγια!

Ίσως είναι ένα από τα αγαπημένα μας challenge καθώς κάνουμε μια σύγκριση με το πώς ήμασταν πριν 10 χρόνια και πώς είμαστε σήμερα! Αυτό που έχει επίσης, ενδιαφέρον είναι οι celebrities πριν και μετά: Το 2009 και το 2019!

Το #10YearChallenge έχει κατακλύσει Instagram και Facebook με φωτογραφίες από το παρελθόν κι από το σήμερα. Και φυσικά διασημότητες παίρνουν μέρος σε αυτήν την πρόκληση.

Ποιοι έχουν μείνει ίδιοι; Ποιους δεν αναγνωρίσαμε; Και ποιος Έλληνας celebrity παίρνει βραβείο για το συγκεκριμένο challenge;

Πάντως το συγκεκριμένο challenge έχει και ένα σημαντικό μήνυμα να μεταδώσει: Να αγαπάς τον εαυτό σου και να δείξεις στον κόσμο πόσο έχεις ή δεν έχεις μεγαλώσει μέσα σε 10 χρόνια.

Αν θέλεις κι εσύ να λάβεις μέρος σε αυτό το challenge δεν έχεις παρά να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το 2009 και μια από το 2019. Μπορεί να εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιος με την αλλαγή. Φυσικά, αγαπάμε το παρελθόν και κοιτάζουμε το μέλλον.

#10YearsChallenge: Celebrities πριν και μετά….

Ellen DeGeneres

«Δεν είχα ποτέ συνειδητοποιήσει πόσο διαφορετικά κρατάω το χέρι μου τώρα», γράφει η Ellen κι εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά!

Jessica Biel

Όμορφη τότε και τώρα η Jessica Biel!

Reese Witherspoon

Το challenge της Reese Witherspoon έχει γίνει viral καθώς κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τη διαφορά!

Nicki Minaj

Νομίζουμε πως η διαφορά στη Nicki Minaj είναι ολοφάνερη! Την προτιμούμε όπως είναι σήμερα!

Kate Hudson

Ναι, η Kate Hudson έκανε αυτήν την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και της ταιριάζει απόλυτα!

Madonna

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο χρόνος δεν αγγίζει την Madonna!

Και ο Έλληνας celebrity που κερδίζει αυτό το Challenge….

Ο Έλληνας celebrity που κερδίζει το challenge είναι ο Δημήτρης Σκουλός. Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM ανέβασε μια λίγο διαφορετική φωτογραφία στο Instagram….

Πώς σε αλλάζουν τα 10 χρόνια κ. Σκουλέ…

Δείτε επίσης:

Celebrities κάνουν #tb στα παιδικά τους χρόνια… Τους αναγνωρίζεις; | Photos