Τα πιο δυνατά quotes για τον χωρισμό γραμμένα από… celebrities!

LIKE US ON FACEBOOK

Οι celebrities είναι ακριβώς σαν κι εμάς… περίπου δηλαδή! Κι όταν πρόκειται για αγάπη, φιλίες και ζητήματα καρδιάς είμαστε όλοι το ίδιο. Quotes για τον χωρισμό γραμμένα από celebrities για να σου θυμίσουν πως δεν είσαι μόνος σου. 

Οι χωρισμοί είναι σκληροί και το τέλος μιας σχέσης πραγματικά μπορεί να σου ραγίσει την καρδιά. Στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι και οι celebrities πληγώνονται όσο κι εσύ.

Μερικές φορές, λοιπόν, νομίζεις πως ο κόσμος τελείωσε, πως είσαι ο μόνος που υποφέρεις και πονάς τόσο πολύ… αλλά δεν είσαι!

Quotes για τον χωρισμό γραμμένα από celebrities

Emma Stone

View this post on Instagram

Yes you

A post shared by Emma Stone (@_emmastoneofficial_) on

«Σερνόμουν στο πάτωμα. Θυμάμαι να κάνω εμετό. Θυμάμαι να είμαι στο πάτωμα. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ένιωθα σαν κάποιος να με είχε σκοτώσει και να έπρεπε να ζήσω για να το δω να συμβαίνει. Ήταν απαίσιο».

Rihanna

«Όταν ήμουν ερωτευμένη, το ένιωθα πολύ έντονα. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένη. Ο τρόπος που με έκανε να αισθάνομαι ήταν ανεκτίμητος. Και μέσα σε μια στιγμή, η ζωή μου άλλαξε. Όλα όσα ήξερα ήταν διαφορετικά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τον πόνο στη ζωή μου. Φοβάμαι να το νιώσω ξανά».

Oprah Winfrey

«Όχι, δεν σε κάνει να νιώθεις καλά. Δεν νιώθεις καλά το συγκεκριμένο διάστημα, αλλά στο μέλλον είναι αυτό που θα σε κάνει να ανάψεις και να παραμείνεις φωτισμένος! Όσο βαθιά είναι η θλίψη, τόσο περισσότερο έπρεπε να μάθεις και αυτή είναι η αλήθεια… Κάθε θλίψη είναι εκεί για να σου διδάξει κάτι για τον εαυτό σου».

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις “χωρίζουμε”!

Lady Gaga

View this post on Instagram

🤘 #HAUSOFMETALHEAD 🤘 @hauslabs @amazon

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

«Έμαθα ότι η στεναχώρια μου ποτέ δεν κατέστρεψε ότι ήταν υπέροχο σε μένα. Πρέπει απλά να πας πίσω σε αυτό το μεγαλείο και να βρεις το μικρό φως που έχει μείνει. Είμαι τυχερή που βρήκα αυτή τη μικρή λάμψη που είχα φυλάξει».

Bella Hadid

«Ήταν ο πρώτος ή ο δεύτερος χωρισμός και ήταν δημόσιος. Ως ξένος, ίσως νομίζεις ότι το χειρίστηκα τόσο καλά, αλλά είναι πάντα στην καρδιά και πάντα το παίρνει πολύ βαριά. Θα είναι δύσκολο για λίγο. Η αγάπη πονάει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις».

Katy Perry

«Υπάρχουν πάντα δύο δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις: Μπορείς είτε να φροντίσεις τον εαυτό σου, είτε να τον καταστρέψεις. Στο παρελθόν έχω ακολουθήσει το καταστρεπτικό μονοπάτι και δεν λειτούργησε για μένα. Μπορείς να σκάψεις μέσα από τις ουλές, να βρεις εκείνον τον μαλακό ιστό ξανά, να τον φυλάξεις και να το φέρνεις στη ζωή σιγά-σιγά. Το έκανα με πεζοπορίες, βιταμίνες, προσευχή και καλούς φίλους».

Ryan Reynolds

«O καθένας που παίρνει διαζύγιο πονάει, αλλά το ξεπερνά. Περνάς μέσα από αυτό αλλά πάντα υπάρχει αισιοδοξία. Πώς γίνεται άλλωστε να μην υπάρχει; Μετά από κάθε κρίση, βγαίνει κάτι καλό. Σε ξυπνάει».

Διαβάστε επίσης:

5 τρόποι για να είσαι… πολιτισμένη με τον πρώην!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved