Τα πιο απίθανα facts για διάσημους που αγνοούσες! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Ο καθένας έχει τις παραξενιές του και τα κολλήματα του. Και οι διάσημοι. Γιατί μπορεί να θεωρείς πως τα ξέρεις όλα για εκείνους, αλλά τελικά αγνοείς τα πιο σημαντικά. Γεγονότα για τους διάσημους που δεν σου περνούν απ’ το μυαλό.

Υπάρχουν αρκετά γεγονότα για τους διάσημους που αγνοούμε και είναι πραγματικά συναρπαστικά. Μερικοί μπορεί να είναι λίγο διαφορετικοί από αυτό που βλέπουμε εμείς στη μεγάλη οθόνη.

Για παράδειγμα ο Robin Williams έγινε φίλος με έναν γορίλα που τον έλεγαν Koko και ήταν και μίμος. Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα…

Γεγονότα για τους διάσημους που αγνοείς

Albert Einstein

γεγονότα για διάσημους

Γνωρίζεις πως ο ύπνος κάνει καλό στον εγκέφαλό σου; Σε βοηθά να σκέφτεσαι και να επεξεργάζεσαι πιο γρήγορα; O Einstein το γνώριζε και φρόντιζε να κοιμάται 10 ώρες την ημέρα!

Elvis Presley

γεγονότα για διάσημους

Διάσημοι μακρινοί συγγενείς του Elvis ήταν οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ, Abraham Lincoln and Jimmy Carter.

Keanu Reeves

γεγονότα για τους διάσημους

Ο Alice Cooper ήταν ένας τακτικός επισκέπτης στο σπίτι του Keanu Reeves όταν εκείνος ήταν μικρότερος. Η μαμά του σχεδίαζε κοστούμια για τον θρύλο της ροκ μουσικής! Του είχε ζητήσει κάποιο αυτόγραφο άραγε;

Obama

Ήξερες ότι ο Barack Obama είναι τεράστιος fun των βιβλίων Harry Potter;;; Απλά τα λατρεύει, όπως δηλαδή λατρεύει και τη… Michelle.

Dwayne Johnson

Celebrities στα παιδικά τους χρόνια

Πριν η επαγγελματική πάλη μπει στην οικογένεια του Dwayne, η γιαγιά του Lia Maivia, ήταν μία από τις πρώτες γυναίκες προπονήτριες πάλης! Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Να θυμίσουμε πως ο 47χρονος εκτός από ηθοποιός και παραγωγός ήταν επαγγελματίας παλαιστής στο WWE για οκτώ χρόνια το 2005!

Leonardo Di Caprio

γεγονότα για τους διάσημους

Το όνομα του Leonardo προέρχεται απ΄το Leonardo da Vinci. Όταν η μητέρα του ήταν έγκυος, ο Leonardo κλώτσησε για πρώτη φορά μπροστά σε πίνακα του da Vinci! Ναι, ήταν μια έμπνευση της στιγμής…

Angelina Jolie

γεγονότα για τους διάσημους

Ξέρεις ποιο ήταν το όνειρο της Angelina Jolie όταν ήταν μικρή; Όχι,δεν ήταν να γίνει ηθοποιός, τραγουδίστρια η χορεύτρια… αλλά να είναι διευθύντρια κηδειών. Μίλησε μας για την παιδική σου ηλικία Angelina!

Rihanna

View this post on Instagram

@garage_magazine by #DeanaLawson

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Η Rihanna είναι πολύ ταλαντούχα στον χώρο της μουσικής και της μόδας! Και στα Barbados από όπου κατάγεται, καθιέρωσαν την “Ημέρα της Rihanna” όπου συγκεντρώνονται και χορεύουν με τη μουσική της!

Photo: © Foreign and Commonwealth Office / Wikimedia Commons   © Coleman-Rayner / East news
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved