Είδαμε τα Χριστούγεννα όπως τα γιόρτασαν σε όλο τον κόσμο, είδαμε τι έκαναν οι celebrities και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γωνιά, εδώ στην Ελλάδα!

Τα παραμυθένια στολισμένα Τρίκαλα από ψηλά όπως για ακόμη μια χρονιά τα κατέγραψε η ιστοσελίδα trikalaola.gr. Το ξέρουμε ότι τα Χριστούγεννα τα Τρίκαλα μεταμορφώνονται σε μία απ’ τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα και αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη.

Συγκεκριμένα, το βίντεο με drone που δείχνει τα Τρίκαλα από ψηλά τραβήχτηκε το βράδυ στις 23 και 24 Δεκεμβρίου 2018. Μάλιστα, στις 23 ο ουρανός είχε πανσέληνο, η οποία έκανε όλα να δείχνουν ακόμη πιο μαγικά.

Τα πλάνα που βλέπουμε σ’ αυτό το βίντεο είναι απ’ το Φρούριο, την κεντρική πλατεία, στην οποία έχει στολιστεί το μεγαλύτερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας, την κεντρική πεζογέφυρα, τον Ληθαίο ποταμό, τα σιντριβάνια, το μουσείο Τσιτσάνη, τον Άγιο Κωνσταντίνο, γέφυρες, κεντρικούς δρόμους και την οδό Απόλλωνος με τις χαρακτηριστικές ομπρέλες.

Τα παραμυθένια στολισμένα Τρίκαλα από ψηλά!

Δείτε ακόμη τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αθήνα, αλλά και τις φωτεινές εγκαταστάσεις του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, που εάν δεν έχεις πάει ακόμη να τις επισκεφτείς, σου προτείνουμε να πας μια βόλτα γιατί θα εντυπωσιαστείς!

Διαβάστε ακόμη:

Τα Χριστούγεννα όπως τα γιόρτασαν σε όλο τον κόσμο! (Photos)