Τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους ως πρότυπα και πολύ συχνά ακολουθούν το παράδειγμα και το επάγγελμά τους. Παιδιά των celebrities που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους.

Πόσα παιδιά δικηγόρων δεν έχουν γίνει δικηγόροι και πόσα παιδιά γιατρών δεν έγιναν γιατροί; Έτσι και πολλά παιδιά celebrities έχουν ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών τους και έχουν γίνει ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδιστές.

Γιατί όταν μεγαλώνεις σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον, δύσκολα το αποβάλλεις αυτό το στοιχείο απ’ τον χαρακτήρα σου!

Τα παιδιά των celebrities που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους

Vivienne Marcheline Jolie-Pitt

παιδιά των celebrities

Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, αλλά ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη. Το 2014, έπαιξε μαζί με τη μητέρα της στην ταινία Maleficent, όπου έκανε την μικρή πριγκίπισσα Aurora. Πήρε τον ρόλο επειδή ήταν το μοναδικό παιδί που δεν φοβόταν την μεταμφίεση της Jolie!

Brooklyn Beckham

παιδιά των celebrities

Ο μεγαλύτερος γιος των Beckhams, ο Brooklyn χτίζει την καριέρα του στο mondeling. Πρώτα εμφανίστηκε στην τηλεόραση όταν ήταν μόλις 3 ετών και σήμερα έχει περισσότερους από 11 εκ. followers στο Instagram. Παράλληλα, είναι και φωτογράφος!

Kaia Gerber

παιδιά των celebrities

Η 17χρονη κόρη της Cindy Crawford ακολούθησε το επάγγελμα του μοντέλου, όπως και η μαμά της. Και παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, έχει φωτογραφηθεί για πολύ μεγάλα περιοδικά ενώ το 2018 βραβεύτηκε ως το μοντέλο της χρονιάς!

Rumer Willis

παιδιά των celebrities

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Bruce Willis και της Demi Moore ακολούθησε τα βήματα των γονιών της και αποφάσισε να γίνει και εκείνη ηθοποιός. Έχει εμφανιστεί συχνά στην TV και έχει ήδη καταφέρει να γίνει Miss Golden Globe για το 2018.

Mick Schumacher

παιδιά των celebrities

O Mick είναι ο γιος του Michael Schumacher κατεβαίνει σε αγώνες με αυτοκίνητα. Η πρώτη φορά που συμμετέχει σε karting ήταν στην ηλικία μόλις των 9 ετών. Πέρυσι έγινε ο ευρωπαϊκός Πρωταθλητής Formula 3. Ο Mick ακολούθησε το παράδειγμα του πατέρα του και προσχώρησε στην Ακαδημία οδηγών της Ferrari.

 Lily-Rose Depp

παιδιά των celebrities

Η κόρη των Johnny Depp και Vanessa Paradis είναι μοντέλο και ηθοποιός. Ο Karl Lagerfeld την επέλεξε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ένα χρόνο μετά έγινε το πρόσωπο της Chanel ενώ έχει ήδη παίξει σε πολλές ταινίες.

Rafferty Law

παιδιά των celebrities

O γιος του Jude Law ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας. Η μητέρα του, Sadie Frost, είναι σχεδιάστρια μόδας και ο ίδιος ο Jude Law έχει γίνει εξώφυλλο σε πολλά γνωστά περιοδικά.

Δείτε και αυτό:

Όταν τα…celebrities kids είναι ίδια με τους γονείς τους | Photo