Έχεις βαρεθεί να ανοίγεις στο Instagram και να βλέπεις μόνο την τέλεια ζωή όλων; Άλλαξέ το! Κάνε follow μερικά Instagram accounts με τέχνη που θα σου προτείνουμε και δες το feed σου να μεταμορφώνεται!

Τους τελευταίους μήνες, η ζωή μας έχει αλλάξει κι αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ τη θετικότητα στη ζωή μας. Τις όμορφες εικόνες και τις φράσεις που μας δίνουν έμπνευση.

Αν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι κι εσύ σ’ αυτή τη φάση κι αναζητάς τρόπους να βάλεις περισσότερο χρώμα στη ζωή σου, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα. Κάνε unfollow τα accounts που σε γεμίζουν μιζέρια και ματαιοδοξία και κάνε follow λογαριασμούς που έχουν κάτι να πουν!

Τα 5 Instagram accounts που θα ομορφύνουν το feed σου!

Η Βρετανίδα ζωγράφος Lynette Yiadom-Boakye γιορτάζει κάθε μέρα τη ζωή μέσα απ’ τα έργα της, ενώ δίνει χώρο στο προφίλ της και για άλλους καλλιτέχνες. Είναι ένα account που αξίζει να ακολουθήσεις τόσο για τις εικόνες σαν εικόνες, όσο και για το νόημα πίσω απ’ αυτές.

Jean-Pierre Roy
@jeanpierreroy 

Ζει στη Νέα Υόρκη και διδάσκει την τέχνη του. Έχει ένα μοναδικό Instagram account με πολύ ιδιαίτερα σχέδια. Τα συνοδευτικά κείμενα των αναρτήσεών του, του δίνουν έξτρα πόντους.

Marius Bercea
@marius.bercea

Μια βόλτα στο Instagram account του καλλιτέχνη απ’ την Ρουμανία, θα σε γεμίσει θετική διάθεση. Πολλά χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια και μοναδικές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CCAt6vtln1y/

Ignasi Monreal
@ignasi

Η Αναγεννησιακή ζωγραφική με τη ματιά του Ignasi Monreal… κι όχι μόνο! Γνωστός καλλιτέχνης, με μοναδικό ταλέντο. Κάθε έργο του είναι μια ιστορία.

Σημειώνεται πως, μεταξύ άλλων, ήταν δημιουργός της ψηφιακής καμπάνιας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του οίκου Gucci.

 

Erik Jones
@erikjonesart

Ένας απ’ τους εκπροσώπους της σύγχρονης τένχης, ο Erik Jones, ο οποίος είναι ζωγράφος και illustrator, δουλεύει πολύ με τα χρώματα και τα εντάσσει με υπέροχο τρόπο στα έργα του.

Δες ακόμα:

5 wellness Instagram accounts για να ακολουθήσεις σήμερα!

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco