Σύβοτα Μπέλα Βράκα: Η εξωτική Ροζ παραλία της Ηπείρου από ψηλά (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Μια ανάσα πραγματικά από τα πανέμορφα Σύβοτα βρίσκεται μια παραλία τόσο ξεχωριστή όσο και πανέμορφη.

Η ροζ παραλία στα Σύβοτα, γνωστή με το όνομα Μπέλα Βράκα, είναι απλά μαγική και πρέπει να την επισκεφτείς την επόμενη φορά που θα βρεθείς κοντά στην περιοχή!

Η ιδιαιτερότητες της πολλές και όλες μοναδικές συνθέτουν ένα σκηνικό που αν δεν το δεις από κοντά ίσως να μην μπορείς ούτε καν να το φανταστείς.

Όπως γράφει η ομάδα των Up Drones που γύρισε το video από ψηλά, η πρώτη ιδιαιτερότητά της είναι η στενή λωρίδα γης που συνδέει την παραλία με ένα από τα νησάκια που αποτελούν το νησιωτικό σύμπλεγμα που γνωρίζουμε με το όνομα Σύβοτα και πιο συγκεκριμένα με το νησάκι Μεγάλο Μουρτεμένο.

Το νερό δεν ξεπερνά σε βάθος τους 40 πόντους και η πρόσβαση από την στεριά στο νησί εύκολη και διασκεδαστική για όλους.

Ιδιαιτερότητα Δεύτερη. Το Ροζ χρώμα της άμμου. Πιο συγκεκριμένα επειδή τα νησάκια θυμίζουν πραγματική ζούγκλα λόγω της πυκνής και ιδιαίτερης βλάστησης τους που οφείλεται στο πλούσιο κοκκινόχωμα της περιοχής το οποίο όμως όπως είναι φυσικό αναμιγνύεται με την παράλια άμμο και δημιουργούν αυτό το πραγματικά ξεχωριστό φαινόμενο. Το όπιο γίνεται πολύ πιο έντονο μετά από βροχή (είχαμε την τύχη να βρεθούμε μια τέτοια ανοιξιάτικη μέρα στην περιοχή) λόγο του ότι τονίζεται το κοκκινόχωμα που βρίσκεται στο υπέδαφος.

Μια εμπειρία ανεπανάληπτη, λοιπόν, σας περιμένει σε μια Ήπειρο που πραγματικά χρειάζεσαι πολλές ζωές για να εξερευνήσεις…

Δες ακόμα:

Μπορείς κι εσύ να κάνεις αυτό το ταξίδι στον κόσμο από… ψηλά! | Video
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved