Έχεις συνέντευξη για δουλειά και είσαι από 18 μέχρι 25; Τα χέρια ιδρώνουν, τα πόδια σου κόβονται και δεν ξέρεις από που να φύγεις; Ψυχραιμία! Απλά δες τι έκανε αυτό το κορίτσι και κάνε τα αντίθετα!

Μια συνέντευξη για δουλειά μπορεί να είναι ζόρικη κι απαιτητική μπορεί και όχι. Όπως κι αν έχει, όμως, είναι σίγουρα πολύ αγχωτική κι αμήχανη. Τι κι αν έχεις διαβάσει, έχεις μελετήσει όλα αυτά που πρέπει να πεις, το πως πρέπει να κάθεσαι ακόμα και τη χροιά της φωνή σου; Τελικά, πηγαίνεις και κάνεις τ’ αντίθετα.

Η συνέντευξη για δουλειά δεν είναι εύκολη υπόθεση κι απόδειξη είναι αυτό το κορίτσι (εντάξει λίγο στην υπερβολή του). Όταν τη ρωτά ο εργοδότης τι γνωρίζει από τεχνολογία εκείνη απαντά πως είναι πολύ καλή στο Instagram, στο facebook, στο Snapchat σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Που δεν είναι κακό να ξέρεις να χειρίζεσαι τα social media ωστόσο αν δεν ξέρεις λίγο Word, PowerPoint; Τα βασικά δηλαδή…

Όσο για τα ωράρια; Η κυρία μπορεί μετά τις 10:45 προκειμένου να έχει προλάβει να ξυπνήσει αλλά και να πάρει το περίπλοκο καφεδάκι της.

A Millenial Job Interview

Kids these days… 😂😂

Gepostet von UNILAD am Dienstag, 23. Januar 2018

Όλα αυτά πρέπει να τ΄αποφύγεις. Εντάξει, είπαμε είναι λίγο υπερβολικά!

Αντιθέτως, σε μια συνέντευξη για δουλειά πρέπει να είσαι ψύχραιμη, αυθόρμητη και να είσαι ο εαυτός σου. Να μιλήσεις για τις γνώσεις που έχεις, να “προωθήσεις” όσο πιο καλά μπορείς τον εαυτό σου.

Κι αν ακόμα δεν σε βοηθήσαμε, δες αυτά τα comics για το τι δεν πρέπει να πεις σε μια συνέντευξη για δουλειά!

Ξεκαρδιστικά comics για το τι δεν πρέπει να πεις σε μια συνέντευξη για δουλειά!