Στο La Casa De Papel τους ψάχνουν…. ντετέκτιβ άλλων σειρών! Νέο trailer!

LIKE US ON FACEBOOK

Νέο trailer του La Casa De Papel;;; Έτσι γουρλώσαμε κι εμείς τα μάτια μας όταν το είδαμε, αφού “διψάμε” για μερικές σκηνές ακόμη απ’ την αγαπημένη μας σειρά που επιστρέφει με τρίτο κύκλο το Καλοκαίρι.

Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να νιώσουμε ξανά το ίδιο συναίσθημα: Η καρδιά μας χτυπά δυνατά, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη συνέχεια και τα μάτια μας είναι καθηλωμένα στην οθόνη. Χωρίς υπερβολή αυτή είναι η κατάσταση σε κάθε trailer του La Casa De Papel.

Και καθώς η πρεμιέρα για την τρίτη και τελευταία (μάλλον) σεζόν πλησιάζει, όσα δευτερόλεπτα σκηνών κι αν μας προσφέρει κάποιος, θα τα απορροφήσουμε! Έτσι, λοιπόν, το νέο trailer του La Casa De Papel ήταν το ευχάριστο νέο της ημέρας και ήταν και πολύ ενδιαφέρον.

Όπως βλέπουμε στο video που κυκλοφόρησε στα social media, οι καλύτεροι ντετέκτιβ των Dark, Stranger Things και Narcos, αναζητούν τους φυγάδες του La Casa de Papel και αυτό μας γεμίζει με ερωτηματικά και η ανυπομονησία μας ολοένα και αυξάνεται!

Βλέπουμε, λοιπόν, αστυνομικούς επιθεωρητές γνωστών σειρών του Netflix να ψάχνουν τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές. Και όλα δείχνουν τον…. Professor!

Και αυτομάτως… σκέφτομαι: Κάτω τα χέρια σας απ’ τον Professor.

Ε ρε τι έχει να γίνει στις 19 Ιουλίου… Ποια μπάνια, ποια ζωή, ποια… δουλειά (συγγνώμη αφεντικό)! Μέχρι τότε ας δούμε και αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που μας χάρισε το Netflix.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα, το Netflix έβαλε τους καλύτερους ντετέκτιβ για να διαχειριστούν την υπόθεση. «Δυστυχώς εμείς είμαστε, όμως, οι καλύτεροι εγκληματίες»!

Δες και αυτό:

Όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από οντισιόν! | Video
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved