Λίγο photoshop, ένας καλός καλλιτέχνης, τα αγαπημένα μας ζωάκια είναι αρκετά για να δημιουργηθούν οι πιο όμορφες, σουρεαλιστικές φωτογραφίες ζώων.

Υποσχόμαστε πως αυτές οι σουρεαλιστικές φωτογραφίες ζώων θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, όπως ακριβώς έκαναν σε μας. Η δημιουργός που κρύβεται πίσω από αυτές τις σουρεαλιστικές φωτογραφίες ζώων είναι η Julien Tabet.

Η Julien είναι η 20χρονη digital artist από τη Γαλλία στην οποία μπορείς να δώσεις τα συγχαρητήρια σου.

H 20χρονη αμφισβητεί με τον τρόπο της την πραγματικότητα όπως την γνωρίζουμε και δημιουργεί σουρεαλιστικές καταστάσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο ζώα.

Από ζέβρες που αντί για ρίγες έχουν φτερά μέχρι και έναν ολόκληρο ωκεανό που βρίσκεται στην κοιλιά μιας αρκούδας. Από μια γάτα που η ουρά της μοιάζει με κλαδί δέντρου ώστε να καθίσει ένα πουλάκι κι από ένα σπουργίτι που στην κοιλιά του φιλοξενεί ένα δελφίνι!

Από μια χελώνα που κουβαλά ένα αερόστατο μέχρι μια γάτα που κρύβεται κάτω από τη θάλασσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Julien Tabet έχει μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα. Εμάς μας αρέσει αυτή η εκδοχή των ζώων, μας μεταφέρει σε έναν άλλο φανταστικό κόσμο. Είσαι έτοιμος να δεις αυτά τα ζώα που δεν υπήρχαν πριν την Julien;

Οι σουρεαλιστικές φωτογραφίες ζώων που τις θες για poster στο δωμάτιό σου!

Διαβάστε επίσης:

Μεταξύ ψευδαίσθησης και πραγματικότητας