Τα σκυλιά πολλές φορές μας εκπλήσσουν με τις δυνατότητές τους. Είτε τα κάνουν επίτηδες, είτε κατά λάθος, είναι απολαυστικά. Αυτός ο σκύλος αποκρούει πέναλτι και γίνεται viral.

Σκύλο-τερματοφύλακα έχεις δει ξανά; Ούτε εμείς είχαμε δει, μέχρι που κυκλοφόρησε αυτό το video που έγινε γρήγορα viral και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο. Σκύλος αποκρούει πέναλτι και βάζει τα… “γυαλιά” σε όλους τους τερματοφύλακες.

Το απίστευτο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 8Χ8 στο Εκουαδόρ. Ήταν μια κρίσιμη στιγμή… όπως είναι σε όλα τα πέναλτι. Ο τερματοφύλακας ήταν έτοιμος, προσπαθούσε να προβλέψει τον παίκτη προς τα πού θα σουτάρει ώστε να πέσει από την ίδια μεριά.

Ο παίκτης από την άλλη, έχει βρει το στόχο του, ξέρει πώς θα εκτελέσει το πέναλτι. Και το εκτελεί. Κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή περνά ένας σκύλος και πολύ εύκολα αποκρούει το πέναλτι!

Μπορεί ο τερματοφύλακας να έπεσε ακριβώς από την αντίθετη γωνία, αλλά ο σκύλος βρέθηκε εκεί, πέρασε απλώς και απέκρουσε το πέναλτι! Δεν ξέρουμε πώς αυτός ο σκυλάκος ξέφυγε και βρέθηκε στο γήπεδο και μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αστείο, ωστόσο σίγουρα το σκυλάκι θα χτύπησε αφού η μπάλα έπεσε πάνω στο σώμα του με δύναμη.

Οι φωνές και τα γέλια που ακούγονται στο video είναι αναμενόμενα, αφού κανείς δεν περίμενε πως ο σκύλος θα περάσει ακριβώς εκείνη τη στιγμή και θα αποκρούσει το πέναλτι.

Ελπίζουμε ο μικρός μας φίλος να είναι καλά μετά από αυτό. Σίγουρα πάντως έγινε διάσημος αφού το video έχει περίπου 95 χιλιάδες views!

Σκύλος αποκρούει πέναλτι… Δες το video!

Δείτε επίσης:

Η καλύτερη στιγμή στον Μαραθώνιο | Τσοπάνης έτρεξε μαζί με τα πρόβατά του… (Video)