Πόσο μας αρέσουν τα animations με διδάγματα ζωής! Μπορούμε να λιώσουμε για ώρες ολόκληρες στο YouTube και να παρακολουθούμε τέτοια videos!

Μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς… Όλα αυτά τα animations μικρού μήκους έχουν να πουν μια ιστορία, μια ιστορία που μας γεμίζει με όμορφα και συγκινητικά συναισθήματα.

Αν θέλεις να σου φτιάξει η μέρα, να νιώσεις κάτι έντονο, δυνατό, κάτι που δεν θα κρατήσει απλά μερικές στιγμές, βρέθηκες στο σωστό μέρος.

Πάτα απλά το play κι απόλαυσε τα animations με διδάγματα που διαλέξαμε για σένα

Love is in small things

H Κορεάτισσα καλλιτέχνης Puuung μ’ αυτό το υπέροχο animation μας πείθει να ξαναθυμηθούμε πως η αγάπη βρίσκεται στα απλά, μικρά, καθημερινά πράγματα.

Η ίδια δημιουργεί σκίτσα από καθημερινές στιγμές των ζευγαριών που δείχνουν την ευτυχία, κι ας μην έχουν καμία σχέση μ’ αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Τα σκίτσα της έγιναν animation μικρού μήκους κι εμείς την ευχαριστούμε!

Man

Αν θέλεις να νιώσεις λίγη ντροπή για το ανθρώπινο είδος και να δεις ένα video που μπορεί να σε ταρακουνήσει τόσο ώστε να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, τότε το Man του Λονδρέζου καλλιτέχνη Steven Cutts είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Μέσα σε 3,5 λεπτά δείχνει πώς ο άνθρωπος με τις πράξεις του καταστρέφει τη φύση, μολύνει το περιβάλλον και σκοτώνει ζώα για να καλύψει τις δικές του ανάγκες.

Hair Love

Κέρδισε Όσκαρ κι έχει διάρκεια μόλις 6,5 λεπτά. Αν και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πατήσεις το play, δεν είναι αυτός ο λόγος που πρέπει να δεις το Hair Love. Δείχνει τον τρόπο που παλεύει ένας πατέρας για να είναι η κόρη του ευτυχισμένη και αποδεικνύει ότι η αγάπη και η επιμονή στο τέλος νικούν!

Αυτή ήταν η λίστα με τα animations με διδάγματα που σου προτείνουμε να δεις! Εάν έχεις να προσθέσεις και κάποιο άλλο, γράψτο μας στα σχόλια!

Δες ένα ακόμα animation:

Το πολύ σκληρό αλλά αληθινό animation που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς (Video)