Η μικρή Mila μιλά για το Φθινόπωρο κι εμείς δεν μπορούμε παρά να ταυτιστούμε μαζί της. Τι εννοείς είμαστε ενήλικες πια; Εμείς ψυχή δεν έχουμε;

Η μικρή Mila μιλά για το Φθινόπωρο και τα λέει όλα μέσα σε ένα video. Ποια είναι η μικρή Mila; Είναι μια celebrity από κούνια, μια μικρή instagrammer, που η μαμά της ανεβάζει διαρκώς videos και στιγμές απ’ την καθημερινή της ζωή κι εμείς το απολαμβάνουμε.

Φθινόπωρο. Η πιο αδιάφορη εποχή. Η εποχή που πολλοί μισούν για τους ευνόητους λόγους. Γιατί πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά/στο σχολείο, γιατί πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα σε χτυπούν κατακούτελα. Επειδή ακόμα και τα χρώματα είναι καταθλιπτικά! Και το νιώθεις ήδη, αφού είμαστε στα μέσα Σεπτέμβρη κι αυτός ο μήνας δεν λέει να φύγει.

Η μικρή Mila μιλάει για το Φθινόπωρο. Μιλάει για όλα αυτά που μισούμε σε αυτήν την εποχή. Για το γεγονός ότι επιστρέφει στο σχολείο και στις εργασίες της. Κι εμείς επιστρέφουμε στη δουλειά και στα γνωστά μας deadlines. Γιατί το Καλοκαίρι και η ξεγνοιασιά ανήκουν πια στο παρελθόν και είμαστε αντιμέτωποι με τη ζωή και τις υποχρεώσεις που φέρνει το Φθινόπωρο. Και το μυαλό μας είναι ακόμα στο Καλοκαίρι.

Όπως λέει και η μικρή Mila, τίποτα δεν είναι ωραίο σε αυτήν την εποχή. Ακόμα και τα χρώματα είναι καταθλιπτικά ενώ η ίδια δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους που αγαπούν το Φθινόπωρο. Κι εμείς μαζί σου.

Μιλά για τις ασκήσεις του σχολείου που είναι σαν δουλειά χωρίς να…πληρώνεσαι! Και όσο πέφτει η θερμοκρασία, τόσο πέφτει και η διάθεσή μας. Αυτό είναι το Φθινόπωρο λοιπόν;;;

Διαβάστε επίσης:

Η μικρή Mila περιγράφει ένα συνηθισμένο ( ; ) πρωινό και είναι απλά απολαυστική!| Video