Ένας άνδρας κάνει σέρφινγκ μαζί με δελφίνια. Ποιος έκλεψε την παράσταση; Το μοναδικό video που έγινε viral στα social media και έκλεψε τις εντυπώσεις όλων!

Κάνει σέρφινγκ μαζί με δελφίνια κι (ευτυχώς) ένας βρέθηκε ο Craig Badger για να απαθανατίσει τη στιγμή στη Ventura Beach στην Καλιφόρνια.

Ο Craig Badger σχεδίαζε να κάνει ένα βίντεο  απ’ το SpaceX με την εκτόξευση ενός πυραύλου Falcon 9, όταν τελικά είδε τον σέρφερ μαζί με τα δελφίνια και του κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αφού ανέβαλε την επίσκεψη στο SpaceX, βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτό το υπέροχο θέαμα που μοιράστηκε μαζί μας.

Και στην παραλία Ventura ακριβώς βόρεια της προβλήτας έστειλε το drone του και κατέγραψε τον σέρφερ Alden Blair να δαμάζει τα κύματα μαζί με μερικά δελφίνια στο πλάι του!

Ο ίδιος δήλωσε ευγνώμων που κατάφερε να καταγράψει τα δελφίνια μαζί με τον σέρφερ και μας χάρισε αυτό το υπέροχο video, ενώ ο ίδιος σχολίασε στο Facebook πως ούτε εκείνος περίμενε να γίνει μάρτυρας ενός τέτοιου θεάματος.

Κι αν για εκείνον ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα ένιωσε ο σέρφερ που είχε τα δελφίνια για παρέα ενώ προσπαθούσε να… δαμάσει τα κύματα. Τελικά ποιος έκλεψε την παράσταση; Η απόφαση δική σου, αφού δεις το video!

Gepostet von Alden Blair am Mittwoch, 9. Januar 2019

Φυσικά, το video μόλις δημοσιεύτηκε στα social media, κοινοποιήθηκε πολλές φορές και είχε χιλιάδες σχόλια και θετικές αντιδράσεις. Και είναι λογικό!

Δείτε επίσης:

Σοκαριστική στιγμή που ο καρχαρίας δαγκώνει δύτη στο πρόσωπο | Video