Τα γενέθλια του Will Smith θα μείνουν σε όλους αξέχαστα μετά από αυτό το video. Και μόνο ο αγαπημένος μας ηθοποιός θα μπορούσε να κλείσει με αυτόν τον τρόπο μια δεκαετία στη ζωή του.

Τα 50ά γενέθλια του Will Smith έγιναν viral και κανείς δεν πρόκειται να τα ξεχάσει. Τι έκανε ο ηθοποιός; Bungee jumping από ελικόπτερο πάνω από το Grand Canyon…λες και έπαιζε σε κάποια ταινία δράσης.

Το video που θα δεις παρακάτω δεν είναι γύρισμα από κάποια ταινία που πρωταγωνιστεί. Ήταν ο τρόπος που γιόρτασε τα γενέθλια του ο Will Smith.

Κι ενώ ήταν στον αέρα φώναζε «είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου»! Κι εμείς σκεφτόμαστε πόσο τρελός (με την καλή πάντα έννοια) μπορεί να είναι!

Γιατί ειλικρινά ποιος θα ήθελε να γιορτάσει τα 50ά του γενέθλια, πέφτοντας από ελικόπτερο πάνω από το Grand Canyon; Πάντως, ο αγαπημένος μας ηθοποιός το περιέγραψε σαν μια μετάβαση από τον καθαρό τρόμο στην απόλυτη ευφορία. Όχι, δεν θα πάρουμε, ευχαριστούμε.

Κι ενώ κρεμόταν από το ελικόπτερο, φώναζε πόσο υπέροχο είναι κι εμείς απλά προσευχόμασταν να μην πάει τίποτα στραβά!

Ο Will Smith δήλωσε πως «στο μυαλό μου τριγυρίζει μια ιδέα ότι ο φόβος είναι σαν κλουβί που σε παγιδεύει. Ο πατέρας μου πέθανε πριν από περίπου έναν χρόνο κι υπάρχει κάτι στην αναμέτρηση με τον θάνατο που σε κάνει να ζεις πιο ελεύθερα τη ζωή σου. Η ζωή είναι σκληρή, μπορεί να πληγωθείς, να ραγίσει η καρδιά σου, να χάσεις τη δουλειά σου. Αλλά δεν πρέπει ποτέ να το βάζεις κάτω».

To τολμηρό αυτό bungee jumping έγινε μετά από πρόκληση του YouTube channel, Yes Theory, και το συγκεκριμένο κανάλι συγκέντρωσε χρήματα για την ενίσχυση της οργάνωσης Global Citizen που έχει ως διακηρυγμένο στόχο της την καταπολέμηση της φτώχειας μέχρι το 2030.

Δες το video που θα σου κόψει την ανάσα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ay_kwpgXpcQ

Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που ο Will Smith κάνει bungee jumping, γι’ αυτό μάλλον ήταν τόσο…χαλαρός!

Διαβάστε επίσης:

Ο Will Smith βγήκε ραντεβού με ένα ρομπότ και “έφαγε” πόρτα! | Video