Τι είναι η γραμμή της ζωής; Και γιατί όλοι φοβόμαστε τόσο πολύ τον θάνατο που ξεχνάμε τελικά να ζήσουμε; Πριν σπαταλήσεις τη ζωή σου άδικα, δες αυτό το video.

Δεν είναι ο θάνατος που πρέπει να φοβάσαι αλλά το γεγονός ότι δεν ξεκινάς να ζεις. Ο χρόνος είναι σχετικός, τίποτα δεν είναι σίγουρο κι εσύ επιλέγεις να σπαταλήσεις άδικα τη ζωή σου, μονίμως βολεύεσαι και ψάχνεις αυτή τη σιγουριά: Σιγουριά στα οικονομικά, στη δουλειά, στον σύντροφο, στο μέρος που μένεις.

Η ζωή είναι γεμάτη με τα πάνω και τα κάτω της, γυρνάει συνέχεια, από την αγάπη στην απώλεια κι από τη χαρά στη λύπη. Από την επιτυχία στην αποτυχία. Η ζωή είναι ένα roller coaster από αυτά που τρελαινόσουν όταν ήσουν παιδί. Ξεκινά σιγά σιγά και σε γεμίζει με ανυπομονησία και περιέργεια. Σε πετά ψηλά και μετά σε ρίχνει πάλι.

Γελάς μέχρι που πονάει η καρδιά σου και μερικές φορές κλαις από μέσα σου. Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες θετικές ή αρνητικές. Εκεί που θέλεις να τελειώσουν όλα και νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο, ξεκινά και πάλι. Πάντα συνεχίζει.

Θεωρούμε πως η επιτυχία είναι μια γραμμή που πηγαίνει πάντα προς τα πάνω αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Θαυμάζεις έναν άνθρωπο που είναι επιτυχημένος και ξεχνάς πως έχει και αυτός τα πάνω και τα κάτω του στη ζωή.

Ακόμη και οργανισμός σου, τα όργανα, το δέρμα σου γεννιούνται ξανά και ανανεώνονται. Πάντα αλλάζουμε. Μπορεί να ψάχνεις τη σιγουριά αλλά ξεχνάς ότι η φλατ γραμμή είναι ο θάνατος.

Η ζωή έχει και ηλιοβασιλέματα, έχει και βροχή και πρέπει να μάθεις να περπατάς και να συνεχίζεις. Αν εσύ το πρωί είσαι υγιής είσαι σίγουρα πολύ πιο χαρούμενος από πολλούς ανθρώπους που οι γιατροί τους έχουν δώσει μια εβδομάδα ζωής.

Αν έχεις φαγητό, ρούχα, παπούτσια, μια στέγη και ένα κρεβάτι έχεις μεγαλύτερη περιουσία από το 75% . Αν έχεις και χρήματα είτε στην τράπεζα, είτε στο πορτοφόλι, είτε σε έναν κουμπαρά είσαι πιο πλούσιος από άλλους ανθρώπους.

Και ξέρεις κάτι; Όταν αλλάζεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, τα πράγματα αλλάζουν.

Δες το video και σπάσε αυτή τη φλατ γραμμή που σε πνίγει και σε τρομάζει.

https://www.facebook.com/JayShettyIW/videos/vb.1557825057865287/499789450502068/?type=2&theater

Διαβάστε επίσης:

Βασικά συστατικά για να είσαι ευτυχισμένος άνθρωπος