Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνει η Naomi κάθε φορά που μπαίνει στο αεροπλάνο | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η Naomi Campbell εκτός από μοντέλο έχει και δικό της κανάλι στο YouTube και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά μας δείχνει το τελετουργικό που ακολουθεί κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο…Το video της Naomi Campbell που βρήκαμε… χρήσιμο!

Το νέο video της Naomi Campbell αφορά όλο το τελετουργικό της κάθε φορά που πετά με αεροπλάνο και πιστέψτε μας πετά αρκετά συχνά.

Όπως λέει και η ίδια στην αρχή του video αγαπά τα ταξίδια, αγαπά να βρίσκεται στον αέρα και να είναι παντού και πουθενά ταυτόχρονα. Ταξιδεύει πολύ συχνά με αεροπλάνο και αυτή τη φορά μας πήρε μαζί της… Σε ένα 5λεπτο video μας έδειξε όλα όσα ακολουθεί κάθε φορά που επιβιβάζεται και μάλλον μπορούμε να «κλέψουμε» μερικές ιδέες.

Tο 49χρονο super model αρχικά κάνει τη βόλτα της στο αεροδρόμιο (καθώς αγαπά τα αεροδρόμια), παρατηρεί τους ανθρώπους και κάνει τα ψώνια της. Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ακόμη και η Naomi αγοράζει σοκολατάκια και ζελεδάκια από το αεροδρόμιο, ρίχνει μια ματιά στα περιοδικά με τα εντυπωσιακά εξώφυλλα και δοκιμάζει μερικά καλλυντικά, αφού αυτός είναι ο δικός της «παράδεισος».

Πριν επιβιβαστεί τραβάει μια selfie και αφού επιβιβαστεί και βρει τη θέση της, ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα. Δηλαδή; Καθαρίζει τα πάντα! Ό,τι έχει ακουμπήσει άνθρωπος και μπορεί να ακουμπήσει κι εκείνη. Βάζει τα πλαστικά γάντια μιας χρήσεως, βγάζει τα απολυμαντικά της μαντηλάκια και ξεκινά δουλειά!

Καθαρίζει με μανία όλο το κάθισμα, κάθε επιφάνεια τριγύρω και οτιδήποτε μπορεί να ακουμπήσει ενώ έχει ακουμπήσει πιο πριν κάποιος άλλος. Μικροβιοφοβική; Πολύ πιθανό!

«Να καθαρίζετε ό,τι είναι πιθανό να ακουμπήσετε», μας συμβουλεύει λέγοντας πως αυτό κάνει κάθε φορά που μπαίνει στο αεροπλάνο. «Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι», λέει χαρακτηριστικά.

Κι αφού έχει κάνει τη… γενική, απλώνει μια κουβέρτα στο κάθισμα, ενώ καταλήγει να φορά μια ιατρική μάσκα. Γιατί; Έχει μια λογική εξήγηση να δώσει.

«Όταν το αεροπλάνο κατεβαίνει, οι άνθρωποι αρχίζουν να βήχουν και να φτερνίζονται. Εγώ απλά δεν το μπορώ. Αυτή είναι η προστασία μου», λέει το super model και κάπως έτσι απέχει από αρρώστιες.

Υπερβολική ή όχι, η ίδια μας το συμβουλεύει και λέει πως είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην αρρωστήσεις. Κι αφού το αεροπλάνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της, κάτι γνωρίζει παραπάνω.

Δες το απολαυστικό video:

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved