Δεν ζούμε σ’ έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, αυτό είναι αλήθεια… Αλλά υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που οι άνθρωποι μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Συγκεντρώσαμε κάποιες απ’ αυτές τις στιγμές που θα σε κάνουν να σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο και να πιστέψεις στην ανθρωπότητα! Πράξεις καλοσύνης απ’ όλο τον κόσμο μέσα στην πανδημία που μας έκαναν ευχάριστη εντύπωση, που μας έκαναν να δούμε τα πράγματα λίγο πιο θετικά και μας θύμισαν πως εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν ως τρόπο ζωής τους το να κάνουν το καλό. 

Πράξεις καλοσύνης απ’ όλο τον κόσμο μέσα στην πανδημία

Πράξη #1

Oι εργαζόμενοι στο Scripps Mercy Hospital στο San Diego έκαναν κάτι υπέροχο! Ως γνωστόν, όσοι έχουν κορονοϊό, βρίσκονται σε καραντίνα και δεν επιτρέπεται να δουν άλλους ανθρώπους. Παράλληλα, το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων φοράει συνεχώς μάσκες προκειμένου να προστατευτεί. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τύπωσαν selfies τους στις οποίες γελάνε και τις έβαλαν πάνω στις στολές τους, ώστε οι ασθενείς να βλέπουν χαμόγελα γύρω τους!

Πράξη #2

Οι εργαζόμενοι σε ένα ιατρικό κέντρο στην Αλμπέρτα του Καναδά βλέπουν καθημερινά στα δρομάκια στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μηνύματα αισιοδοξίας και ευγνωμοσύνης που έγραψε ένας ανώνυμος καλλιτέχνης! Και κάπως η μέρα τους ξεκινά και τελειώνει γεμάτη ελπίδα!

https://twitter.com/kat_leeny/status/1250230065285259273

Πράξη #3

Ο Delorean Wolfgang, συνιδρυτής του Secondary Heroes Podcast, αποφάσισε να βγει στους δρόμους και να μοιράσει λίγη χαρά! “The future is bright, trust me” (το μέλλον είναι φωτεινό, εμπιστευτείτε με), έγραψε σ’ ένα πλακάτ και άρχισε να το δείχνει στον κόσμο!

Πράξη #4

Στη Δυτική Βαλτιμόρη, αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να μοιράσουν δωρεάν φρούτα, λαχανικά, ψωμί, λουλούδια και μάσκες σε όποιον έχει ανάγκη!

Πράξη #5

Ο 12χρονος Quinn Callander έφτιαξε με τη βοήθεια του 3D εκτυπωτή του ειδικά “προστατευτικά αυτιών” για να βοηθήσει τους εργαζομένους ενός νοσοκομείου στον Καναδά, οι οποίοι φορούν όλη μέρα μάσκα με αποτέλεσμα να πιέζονται τα αυτιά τους.

Πράξη #6

O 81χρονος βετεράνος απ’ τον πόλεμο στο Βιετνάμ, Richard McFadden, αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν γεύματα στους οδηγούς των φορτηγών! Πόση καλοσύνη κρύβει μέσα του!

Πράξη #7

Ένας εργαζόμενος στην ταχυδρομική FedEx συνάντησε μια πανέμορφη έκπληξη στα σπίτια όπου πήγε να παραδώσει δέματα! Όσοι εργάζονται σ’ αυτά τα επαγγέλματα αυτό τον καιρό αξίζουν τον σεβασμό και την αγάπη μας!

Πράξη #8

Στο νοσοκομείο Cumberland Infirmary στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει “χτιστεί” ο τοίχος της ελπίδας, ο οποίος γεμίζει με αισιόδοξα μηνύματα και δίνει κουράγιο κι ελπίδα σ’ όσους περνούν από εκεί.

Πράξη #9

Δύο φίλοι στην Αγγλία ντύθηκαν Spider- Man και βγήκαν για γυμναστική για να φτιάξουν τη διάθεση των παιδιών στη γειτονιά!

#10 Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ο Ryan Reynolds, δείχνοντας πόσο εκτιμάει όσους εργάζονται ώστε να έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε ενώ μένουμε σπίτι, έκανε ένα tweet για να πει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ! ❤️

Εσύ ποια πράξη καλοσύνης έχει δει να γίνεται στην γειτονιά ή την πόλη σου μέσα στον κορονοϊό; Στείλε μας φωτογραφίες και videos στο email μας [email protected] απ’ ό,τι σου έκανε εντύπωση κι εμείς θα τα αναδημοσιεύσουμε!

Δες ακόμα:

Κορονοϊός: Τα μαθήματα ζωής που κατάφερε να μας διδάξει