Πώς είναι να περιμένεις παιδί με τον σύντροφό σου; Το πρώτο σας παιδί; Πώς είναι όταν η γυναίκα ανακαλύπτει ότι μένει έγκυος και το ανακοινώνει στον καλό της; Και πώς περνούν αυτοί οι 9 υπέροχοι μήνες; Τα παρακάτω illustrations αποτυπώνουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Πώς είναι να περιμένεις παιδί με τον σύντροφό σου; Ειδικά, όταν είναι το πρώτο παιδί, συναισθήματα άγχους, αγωνίας, χαράς, ευγνωμοσύνης σε κατακλύζουν. Είναι το άγνωστο που σε τρομάζει αλλά και η αγάπη σας που νιώθεις να σε κατακλύζει και να σου φέρνει αυτό το υπέροχο δώρο.

Νιώθεις ότι η οικογένειά σου θα ολοκληρωθεί και αυτός ο άνθρωπος θα σου κάνει το καλύτερο δώρο. Ένα δικό σας δημιούργημα.

Μπορεί τον πρώτο καιρό να αγχώνεστε υπερβολικά, ώστε να περάσουν οι τρεις πρώτοι πιο κρίσιμοι μήνες και να βρείτε τους ρυθμούς σας. Η καθημερινότητά σας λιγάκι αλλάζει, ο άνδρας γίνεται πιο προστατευτικός, η γυναίκα λόγω ορμονών… έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Η ζωή του ζευγαριού αλλάζει από την πρώτη κιόλας μέρα που γίνονται οι επίσημες “ανακοινώσεις”. Και τότε ξεκινά μια διαδρομή όμορφη αλλά και γεμάτη προκλήσεις. Και το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς απ’τους δύο δεν θα τη ξεχάσει.

Πώς να είσαι ευτυχισμένη ενώ είσαι single; Illustrations για γυναίκες!

Πώς είναι, λοιπόν, όταν περιμένεις παιδί με τον σύντροφό σου; Ο δημοφιλής καλλιτέχνης από το Ισραήλ, Yehuda Devir, δείχνει αυτήν την υπέροχη διαδρομή που έζησε με την σύζυγό του, Maya, μέσα από μια σειρά illustrations που θα σε κάνουν να γελάσεις αλλά και λιγάκι να ταυτιστείς.

Η πιο όμορφη στιγμή όταν μαθαίνετε τα ευχάριστα!

 

Και όταν γεμίζει την κοιλιά σου με φιλιά!

Όταν δεν σε αφήνει να πετάξεις…ούτε τα σκουπίδια!

Όσο κι αν χαλαρώνεις στον καναπέ, όσο κι αν τρως, όσο κι αν ξεκουράζεσαι… εκείνος το απολαμβάνει. Τις περισσότερες φορές δηλαδή!

Όταν οι μέρες στο σπίτι κυλούν κάπως έτσι…

Κάθε φορά που το παιδί “κλωτσάει”, συμβαίνει αυτό!

Όταν χρειάζεσαι τη βοήθειά του και για τα πιο απλά και καθημερινά…

Και ο ύπνος σας έχει αλλάξει μια για πάντα. Και θα αλλάξει ακόμη περισσότερο μετά το παιδί!

Κι αν αναρωτιέσαι τι θα συμβεί μετά… δες αυτά τα illustrations:

Αν αναρωτιέσαι πως είναι η ζωή με παιδιά… δες αυτά τα illustrations!