Πόρτο Κατσίκι: Το διαμάντι της Λευκάδας από ψηλά με μουσική υπόκρουση- έκπληξη!

LIKE US ON FACEBOOK

Η ομάδα των Up Drones ταξίδεψε μέχρι τη Λευκάδα και μας δείχνει το διαμάντι του νησιού, το Πόρτο Κατσίκι, από ψηλά, με μουσική υπόκρουση- έκπληξη!

«Έχουμε την τύχη μέσα από την ενασχόληση μας με τα drones και μέσα από την προσπάθεια μας για την ανάδειξη της χώρας μας ως την ομορφότερη χώρα του κόσμου να έχουμε αντικρίσει τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια όπου και η ομάδα Up Drones ταξιδεύει από άκρη σε άκρη αυτής της χώρας τοπία “μαγικά ” απαράμιλλης ομορφιάς», αναφέρει η ομάδα στην περιγραφή του video και συνεχίζει παραδεχόμενη ότι πρώτη φορά τα μέλη της πάγωσαν κυριολεκτικά όταν αντίκρισαν κάτι!

«Όταν μετά από πολλές ώρες οδήγησης και αρκετές στροφές στο τελευταίο κομμάτι πριν από την παραλία Πόρτο Κατσίκι φτάσαμε τελικά στον προορισμό μας κυριολεκτικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας», γράφουν οι Up Drones εντυπωσιασμένοι απ’ το θέαμα.

Πώς μπορεί να υπάρχει μια τόσο μα τόσο όμορφη παραλία– τοποθεσία;

Άλλωστε για αυτό και το Πόρτο Κατσίκι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες παραλίες του κόσμου ενώ για πολλούς ανάμεσα στης top τρεις.

Ένα τοπίο βγαλμένο από της ομορφότερες σκέψεις του μυαλού σας. Αν σας ρωτούσαν πώς έχετε φανταστεί τον παράδεισο και δεν είστε ανάμεσα σε αυτούς που τον φαντάζονται ως καταπράσινα λιβάδια Ε τότε ο παράδεισος είναι σαν το Πόρτο Κατσίκι!

Απολαύστε, λοιπόν, την πτήση και ταξιδέψτε μέσα από το video στον απόλυτο Ελληνικό επίγειο παράδεισο, με μουσική υπόκρουση το “ΜΑΜΑ” σε instrumental έκδοση!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved