Ποια είναι η πέτρα και ποιο το ζωάκι; Θα εκπλαγείς! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η ομορφιά βρίσκεται παντού γύρω μας ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη… όπως ακριβώς κάτω από τα πόδια σου. Τέχνη σε πέτρες… έχεις ξαναδεί;

Γιατί την ομορφιά αν δεν τη βρεις… τη φτιάχνεις! Αλλά σίγουρα κάπου γύρω σου υπάρχει. Και η  Akie Nakata, καλλιτέχνης απ’ την Ιαπωνία το πιστεύει με όλη του την καρδιά και το κάνει πράξη! Τι κάνεις δηλαδή; Τέχνη σε πέτρες!

Κάθε φορά που περπατά κοντά στη θάλασσα, ψάχνει για τις πιο ασυνήθιστες πέτρες που έχουν μια ιστορία να πουν.. Και μετά με τη βοήθεια ακρυλικού, δημιουργεί υπέροχες πέτρες-ζωάκια που φαίνονται τόσο αληθινά που χρειάζεται να κοιτάξεις δύο φορές για να καταλάβεις ότι είναι πέτρα και δεν είναι ένα αληθινό ζωάκι.

Ναι, το αποτέλεσμα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.  Η λεπτομέρεια που χρησιμοποιεί σε κάθε πέτρα και τη “μετατρέπει” σε ζωάκι είναι απλά μοναδική. Τα χρώματα ή ακόμη και το τρίχωμα φαίνονται τόσο αληθινά  που αν κάνεις τη σύγκριση δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι αληθινά ή όχι.

Μερικά είναι έτοιμα να… περπατήσουν, να σου “μιλήσουν” ενώ άλλα θέλεις να τα χαϊδέψεις! Όχι, δεν είμαστε υπερβολικοί, δες παρακάτω τις φωτογραφίες και ρίξε μια προσεκτική ματιά!

Δεν είναι τυχαίο που η Akie Nakata έχει περισσότερους από 70 χιλιάδες followers στο Instagram και πολλούς fans που σχολιάζουν και θα ήθελαν μια τέτοια πέτρα στο σπίτι τους!

Από σκυλάκια, γάτες, κουκουβάγιες… μέχρι ό,τι ζητήσεις, αυτή η γυναίκα μπορεί να στο φτιάξει και να το αποτυπώσει πάνω σε μια πέτρα!

Εσύ ποια από αυτές τις πέτρες θα ήθελες να έχεις ως διακοσμητικό στο σπίτι σου;;;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved