Από παλαιοτάτων χρόνων όταν “έλεγε” μία γυναίκα το “ναι” το άλλο της μισό έδινε ένα λαμπερό -και πανάκριβο- δαχτυλίδι. Τι γίνεται, όμως, στο σήμερα που μπορεί τα δαχτυλίδια να μην είναι του στυλ σου; Μην αγχώνεσαι, έχουμε βρει φανταστικές ιδέες για engagement Tattoos  για όλες εμάς που το να φοράμε ένα δαχτυλίδι το οποίο θα φαίνεται από το φεγγάρι δεν ήταν το όνειρο της ζωής μας! 

Δεν είναι μόνο τα διαμάντια που μπορούν “να κλείσουν την συμφωνία” για αιώνια αγάπη. Μπορεί ένα μικρό -ή και λίγο μεγαλύτερο- engagement tattoo να κάνει όλη τη δουλειά!

Εάν δεν φοβάσαι τις βελόνες πάρε το άλλο σου μισό και κλείσε ραντεβού με τον tattoo artist που εμπιστεύεσαι!

Όσο για το σχέδιο… δες τις αγαπημένες μας ιδέες για engagement Tattoos

Τα υποκοριστικά σας

Μπορείτε να γράψετε τα υποκοριστικά σας ή να το περάσετε ένα επίπεδο παραπέρα, τι εννοούμε; Αν το υποκοριστικό σας είναι “honey” μπορείτε να σχεδιάσετε μία μικρή κυψέλη!

engagement tattoos υποκοριστικά σε χέρια
Photo

Home sweet home

Λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος αλλά αρκετά συμβολικό! Αν εσύ και το έτερο ήμισυ σου ζείτε μαζί, θα μπορούσατε να κάνετε engagement tattoo στον βραχίονα σας το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η σχέση σας! Αν αρραβωνιαστήκατε σε μία λίμνη το τοπίο θα ήταν επίσης όμορφη ιδέα για τατουάζ!

engagement tattoo σπίτι σε βραχίωνα
Photo

A forever ring!

Το έχουμε δει στο δάχτυλο αρκετών celebrities! Είναι μόδα, αλλά είναι πολύ όμορφη μόδα! Είτε μιλάμε για ένα διαμάντι, το άπειρο ή αρχικά στο παράμεσο, η ιδέα ενός engangement tattoo forever ring είναι πολύ όμορφη!

engagement tattoo FOREVER RING πεταλούδα
Photo:

Marie Kondo style

Τα minimal tattoos είναι εντελώς in. Μία απλή γραμμή ή ένα μικρό σύμβολο που ταιριάζει με το σύντροφό σου μπορεί να είναι ένας τρόπος για να συμβολίσει την αγάπη σας. Αν δεν είσαι fan των μεγάλων tattoos ή θέλεις κάτι που μπορείς να κρύψεις, ένα Marie Kondo style μπορεί να είναι το στυλ σου.

marie condo engagement tattoo κλειδαριά
Photo

Μικροσκοπικές καρδιές

Η καρδιά είναι all time classic σχέδιο. Δύο μικροσκοπικές πανομοιότυπες καρδιές είναι ότι πρέπει για εσάς τους δύο!

καρδιές engagement tattoo στο εσωτερικό καρπού
Photo

Ένα αιώνιο σημείωμα

Ένα σημείωμα με τον γραφικό κώδικα του άλλου σου μισού είναι ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά engagement tattoo που θα μπορούσες να “χτυπήσεις” με το άλλο σου μισό.

engagement tattoo χειρόγραφο κείμενο
Photo

Η ημερομηνία της επετείου σας

Μπορεί να μην είναι χαραγμένη σ ένα δαχτυλίδι όπως θα ήθελε πιθανότατα η μητέρα σου αλλά είναι εκεί, χαραγμένη για πάντα!

engagement tattoo επέτειος ημερομηνία
Photo