Πετάμε πάνω από την εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα της Αλυκής Αιγίου! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Πού σε βρίσκει εσένα αυτό το Σαββατοκύριακο; Μήπως είσαι κλεισμένος στο σπίτι, μήπως ο καιρός ή παρέα σου άλλαξαν τα σχέδια; Εάν ναι, δεν θέλουμε να στεναχωριέσαι, γιατί θα σε ταξιδέψουμε εμείς μέχρι την όμορφη Αχαΐα.

Ειδικότερα, πετάμε πάνω από την εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα της Αλυκής Αιγίου, μέσα από ένα μοναδικό βίντεο καταγεγραμμένο από drone!

Πρόκειται για το drone του haanity, το οποίο πέταξε πάνω από τη λιμνοθάλασσα της Αλυκής Αιγίου και οι εικόνες που μας χάρισε στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Το βίντεο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά αυτού του τοπίου, όπου όλα τα χρώματα της φύσης μοιάζουν να έχουν βγει από κάποιον πίνακα ζωγραφικής κι όχι ένα αληθινό μέρος. Κι όμως, αυτό το μέρος είναι στην Ελλάδα και εάν ακόμη δεν το έχεις επισκεφτεί αυτό το βίντεο, σίγουρα θα σε πείσει να το κάνεις.

«Απολαύστε μια πτήση πάνω από έναν τόπο που δεν μοιάζει με κανέναν. Όλες οι αποχρώσεις της φύσης συγκεντρωμένες σ’ έναν ιδιότυπο ζωντανό «πίνακα», τον οποίο κοσμούν απλόχερα τα υδρόβια πτηνά», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, στο οποίο ακούμε ταυτόχρονα και το τραγούδι «Έλα πάρε με» από τον Γιάννη Πούλιο.

Λίγα λόγια για τη λιμνοθάλασσα της Αλυκής Αιγίου

Σύμφωνα με το Patrasevents: «Θα μπορούσε να ζει μία θεά σε αυτή τη λίμνη αφού έχει μία τόσο φυσική ομορφιά που δίνει ερεθίσματα στους επισκέπτες της για να εξάπτουν την φαντασία τους. Υπάρχουν μάλιστα, ορισμένες ημέρες όπου το νερό της είναι “καθρέφτης”, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να ζωγραφίζεται η ομορφιά του ουρανού μέσα στην λίμνη.

Η λιμνοθάλασσα της Αλυκής Αιγίου είναι σίγουρα ένα από τα σπανιότερα σημεία φυσικής ομορφιάς της Αχαΐας που θα πρέπει να προστατεύουμε, τόσο εμείς, όσο και η πολιτεία. Ανάμεσα στις καλαμιές, στα σπάνια πουλιά, τους βάλτους και τις αμμώδεις παραλίες ή της παραλίες με κροκάτες και πέτρες, η Αλυκή Αιγίου, αποτελεί έναν ξεχωριστό κόσμο, ήσυχο, άγριο και απίστευτα όμορφο, έναν κόσμο που σε ηρεμεί και σε γαληνεύει, καθώς δείχνει τόσο διαφορετικός από αυτών των ανθρώπων. Είναι ένας κόσμος που θα διάλεγε να ζήσει μια θεά της λίμνης μαζί με τα εξωτικά της, τις νεράιδες και τις νύφες της». Σε ταξιδέψαμε ή όχι ακόμα;

Διάβασε ακόμη:

Η πιο ερωτική παραλία της Αττικής σ’ ένα μοναδικό video!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved