Είναι ένας μικρός bodybuilder που μπορεί να τα βάλει με όλους! Ο 5χρονος απ’ την Τσετσενία της Ρωσίας κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ με τα περισσότερα push-ups χωρίς διακοπή!

Συγκεκριμένα, ο πεντάχρονος έκανε 3.000 push-ups χωρίς διακοπή! Ο Ρακχίμ Κουριέφ εκτέλεσε πάνω από 3.000 push-ups, κάτι που όχι απλά δεν μπορεί να το κάνει κανένα άλλο παιδί στην ηλικία του, αλλά δεν έχει καταφέρει να το κάνει και κανένας ενήλικας!

Ο πεντάχρονος είναι νέος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με τα περισσότερα σερί push-ups!

Σε προηγούμενη προσπάθειά του, ο μικρός είχε καταφέρει να κάνει 4.105 push-ups μέσα σε διάστημα 2 ωρών και 25 λεπτών, όμως, οι υπεύθυνοι δεν θεώρησαν το αποτέλεσμα έγκυρο λόγω λάθους στη συμπλήρωση της αίτησης.

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στον Ρακχίμ Κουριέφ όσο και στην οικογένειά του.

«Για όλους εμάς, είχε ήδη κερδίσει ρεκόρ, το είχαμε αναγνωρίσει, αλλά το ίδιο το αγόρι χρειαζόταν και την πιστοποίηση, και σήμερα ο Ρακχιμ, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένας σαν και αυτόν. Επιπλέον σύμφωνα με τον επικεφαλής κριτή, έσπασε συνολικά πέντε ρεκόρ», σημείωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας.

Νιώσατε λίγο γατάκια τώρα;

Δείτε και το απίστευτο video:

Δες κι αυτό:

Αυτός ο σκύλος (σίγουρα) σε “έχει” στα push ups! | Video

Photo: © Sputnik / Said Tsarnaev