Πατίνια Lime: Το απόλυτο test drive στους δρόμους της Αθήνας (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Τα ηλεκτρικά πατίνια Lime έχουν κατακλύσει τις πόλεις μας και εδώ στην Αθήνα -που το ζούμε καθημερινά- μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα ότι σε κάθε γωνιά θα συναντήσει κανείς ένα πατίνι!

Πώς λειτουργεί το όλο σύστημα; Κατεβάζουμε την εφαρμογή Lime, βλέπουμε μέσω της εφαρμογής ποια πατίνια, ηλεκτρικά και κλασικά ποδήλατα είναι κοντά μας, σαρώνουμε τον κωδικό QR ή εισάγουμε τον αριθμό για να το ξεκλειδώσουμε και το κλειδώνουμε με ασφάλεια μόλις τελειώσουμε. Είμαστε σίγουροι, όμως, ότι θα θέλατε να δείτε ένα… test drive με τα πατίνια Lime.

H ομάδα Up Drones που συνήθως μας ταξιδεύει σε γωνιές της Ελλάδας από ψηλά, αυτή τη φορά αποφάσισε να μας δείξει το δικό της test drive με τα ηλεκτρικά πατίνια Lime!

Στο παρακάτω video θα δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλεκτρικά πατίνια, όπως τον τρόπο λειτουργίας τους, τα πλεονεκτήματα αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την χρήση τους.

Ποια είναι η συμβουλή που μας δίνει η ομάδα Up Drones που χρησιμοποίησε τα πατίνια;

Μια και μοναδική: Σίγουρα αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά τηρούμε πάντα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και φοράμε πάντα κράνος.

Info!

H Lime είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος έξυπνης και κινητικότητας με έναν στόλο που περιλαμβάνει τα Lime-Classic (ταχύτητας 1,3 και 8), τα Lime-E (ηλεκτρικά ποδήλατα) και Lime-S (ηλεκτρικά πατίνια).

Η Lime έχει ήδη παρουσία σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως Αθήνα, Παρίσι, Λονδίνο, Θεσσαλονίκη, Βρυξέλλες, Βασιλεία, Λισαβόνα,  Λυόν, Πράγα, Βιέννη, Βαρσοβία, Σαραγόζα, Ζυρίχη και άλλες.

H Lime φέρνει την επανάσταση στην μετακίνηση στην πόλη και στις πανεπιστημιουπόλεις δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες και φοιτητές για έναν πιο οικολογικό, αποτελεσματικό και βολικό τρόπο μετακίνησης που βελτιώνει την αστική βιωσιμότητα. Μέσω της συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς και τη συστηματική ανάπτυξη του στόλου ο οποίος είναι εφοδιασμένος με σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα, η Lime αλλάζει τον τρόπο της αστικής μετακίνησης για σύντομες διαδρομές με έναν οικονομικό αλλά και υγιεινό τρόπο για όλους.

Διαβάστε ακόμα:

Η Lime μειώνει την ταχύτητα των πατινιών και διανέμει κράνη για την ασφάλεια των πολιτών

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved