Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ για τα Comedy Wildlife Photography Awards 2018 κι εμείς απλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε με τις φωτογραφίες!

Οι πιο αστείες φωτογραφίες ζώων είναι εδώ κι είναι όλες μία και μία! Απ’ τις 2.000 συμμετοχές, ξεχώρισαν οι 40 καλύτερες κι εμείς σου δείχνουμε τις καλύτερες απ’ αυτές!

Οι φωτογραφίες με ζωάκια είναι απ’ τις αγαπημένες μας. Όταν αυτές περιλαμβάνουν και το στοιχείο του χιούμορ, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα!

Ο Tom Sullum, ένας από τους ιδρυτές των βραβείων, δήλωσε στο Bored Panda σχετικά με τον διαγωνισμό φωτογραφίας:

Το χιούμορ παραμένει λαμπρό κάθε χρόνο, με νέα ζώα που δεν περιμέναμε να δούμε στις φωτογραφίες. Ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό: Το 30% των φωτογράφων που συμμετέχουν είναι επαγγελματίες και το 70% ερασιτέχνες

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι διοργανωτές είναι η διατήρηση της άγριας φύσης. «Η ισχυρή μας πεποίθηση εδώ στα βραβεία φωτογραφίας Comedy Wildlife Photography είναι ότι πρέπει να διατηρηθεί η άγρια φύση», εξήγησε ο Tom.

Οι νικητές των διαφόρων κατηγοριών, καθώς και ο γενικός νικητής, θα ανακοινωθούν στις 15 Νοεμβρίου. Ο γενικός νικητής κρίνεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και θα πρέπει να έχει μια μείξη χαρακτηριστικών: Άριστη τεχνικά φωτογραφία, χιουμοριστικό περιεχόμενο και έξυπνη λεζάντα. Ποιος λέτε να είναι ο νικητής;

Μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας αστεία φωτογραφία ζώων εδώ, όπου υπάρχουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Απολαύστε τις φωτογραφίες:

Δες κι αυτό:

Αυτές οι φωτογραφίες σκύλων θα σου φτιάξουν σίγουρα την διάθεση