Όταν το νερό «μπαίνει» στη φωτογράφιση, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η φωτογράφιση στο νερό έχει κάτι το σουρεαλιστικό, το μοναδικό, το ρομαντικό, το μαγικό! Και αυτές οι φωτογραφίες θα σου δώσουν έμπνευση και θα σου κλέψουν την καρδιά!

Η φωτογράφιση στο νερό μας αρέσει, μας ελκύει και την αγαπάμε. Είτε είναι κάτω από το νερό, είτε βρέχει, είτε απλά υπάρχει κάπου το στοιχείο του νερού σε μια φωτογράφιση, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Ο Ισπανός φωτογράφος και γραφίστας Joan Carol δημοσιεύει φωτογραφίες με φως, κίνηση και φυσικά νερό. Μέσα από τις φωτογραφίες του που ανακαλύψαμε στο Instagram (μια ματιά αξίζει τον κόπο) μας δίνει μια αίσθηση ενέργειας αλλά και δύναμης.

Νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε έναν μαγικό κόσμο που όλα είναι δυνατά. Κι αν αγαπάς το νερό, τόσο όσο εμείς θα εντυπωσιαστείς από αυτές τις φωτογραφίες. Θα πάρεις έμπνευση και για τις δικές σου ή απλώς θα ζηλέψεις που δεν ποζάρεις εσύ σε αυτές.

Και τι χρειάζεσαι; Λίγο νερό, μια φωτογραφική, έναν φωτογράφο και έναν παρτενέρ (προαιρετικά). Μπορείς πάντα να το δοκιμάσεις, να πειραματιστείς ή απλώς να τις χαζέψεις. Ελεύθερα!

Η φωτογράφιση στο νερό που μας έκλεψε την καρδιά!

Rain on me…Πάρε τον καλό σου και ψήσου!

Όνειρα γλυκά….

Πού πήγε το Καλοκαίρι ρε παιδιά;;;

Η καλύτερη φωτογράφιση ή τι;

Υπέροχη!

Love is all around!

Αυτές οι φωτογραφίες θα σε κάνουν να ερωτευτείς ξανά!

Αναπολούμε το Καλοκαίρι!

Ακόμα μια καλλιτεχνική…

WOW!

Και μερικές ακόμη…γιατί δεν τις χορταίνεις ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Τρολάρει τις φωτογραφίες των celebrities με μοναδικό τρόπο | Part2- Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved