Όταν τα αγόρια στο Instagram ποζάρουν καλύτερα από σένα… | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Υπάρχουν φορές που τα αγόρια στο Instagram ποζάρουν καλύτερα από σένα κι από εμένα. Αντιγράφουν πόζες των κοριτσιών και γίνονται viral…

Οι περισσότεροι προσπαθούν να έχουν την καλύτερη εικόνα στα social media. Και δώστου οι πόζες,τα φίλτρα, τα duckface (κάποτε ήταν της μόδας). Τα αγόρια στο Instagram τι φωτογραφίες ανεβάζουν;

Τα αγόρια μας κάνουν και αυτά ό,τι μπορούν. Θα βγάλουν μια φωτογραφία στο αυτοκίνητο, μια που παίζουν κάποιο παιχνίδι άντε και μια στα χιόνια που είναι επίκαιρο τώρα. Αλλά έχουμε την εντύπωση πως δεν θα δώσουν τόση βάση όσο δίνουν τα κορίτσια.

Δεν θα το ψάξουν πολύ με τα φίλτρα, δεν θα κάνουν πιο λευκά τα δόντια τους, ούτε θα αφαιρέσουν τις ρυτίδες. Συνήθως δεν ξέρουν να ποζάρουν αλλά κάθονται στημένοι και… παγωμένοι (αυτή είναι η αλήθεια αγόρια) και απλώς θα ανεβάσουν τη φωτογραφία χωρίς να το πολυσκεφτούν.

Απ’την άλλη τα κορίτσια θα βγάλουν 15 (λίγες λέω;;;) selfie θα τις φτιάξουν σχεδόν όλες και μετά θα αποφασίσουν μετά από μια μίνι συνεδρίαση με τις φίλες τους ποια είναι η καλύτερη ώστε να ανέβει. Κι αφού αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη πρέπει να βρουν και την κατάλληλη λεζάντα.

Και ναι, όλο αυτό τρώει πολύ, πολύ χρόνο και κόπο από τη ζωή μας. Κι έτσι τα αγόρια -μερικά αγόρια- αποφάσισαν να αντιγράψουν μερικές πόζες των κοριτσιών και έγιναν αμέσως viral. Γιατί; Γιατί τα κατάφεραν πολύ καλά μπορούμε να πούμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ποζάρουν με νάζι και τσαχπινιά, ποζάρουν «αυθόρμητα» (γιατί όλοι γνωρίζουν πως αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες), ποζάρουν γοητευτικοί και μας δείχνουν τον τρόπο!

Όταν τα αγόρια στο Instagram ποζάρουν καλύτερα από σένα. Απολαύστε τους!

Αν δεν βγάλεις φωτογραφία στο γυμναστήριο είναι σαν να μην πήγες!

Καλοκαιρινές διακοπές για πάααααααντα!

Το πιο νόστιμο smoothie ever;;;

Χουχούλισμα με τον φίλο γάτο.

Μετά από μια κουραστική μέρα στα ψώνια πρέπει να περιποιηθείς τα άκρα σου.

Όταν μέσα σου γνωρίζεις ότι είσαι μια πριγκίπισσα!

View this post on Instagram

Beach stole my look ???

A post shared by Nick (@optimistnick) on

Τ’ αγόρια ξενυχτάνε μ’ ένα μυστικό…

Χαρούμενος στη βροχή!

View this post on Instagram

Omg bae snapped an adorbs pic of me in my new red-soled #AdidasNeos today. ? Take that Louboutin! ? "If you can't learn to sing in the rain, at least you can dance like no one is watching until the storm passes." ⛅️ #QOTD ? #latergram #NewShoesNewMe #MyKindOfRedSoles ? #Adidas4Life #StripesThatDontMakeMeLookFat #AllDayIDreamAboutShoes #OMGINeedAPedi ? #HideMyHammerToes ? #ThankGodTheyreClosedToed ? #2Blessed2BeStressed #HappyFeet #LoveThatMovie #PenguinsOnPoint ? #LeftMyHunterBootsAtHome #CantRainOnMyParade ?☔️ #BaeCaughtMeStrutting #FashionBloggerCandid #SurprisedFace ? #UmbrellaGameStrong #HopeItDoesntBreak #WishItWereLilyPulitzerForTarget #ItsNot ? #MatchesMyStarbucksCupTho #VentiChaiLatteSoyExtraWhip #SpringHasSprungBetches ? #AprilShowersBringCuteShoes ????? #BeYourOwnMCM #BrosBeingBasic via @bortmc

A post shared by Bros Being Basic (@brosbeingbasic) on

Όλοι έχουν δοκιμάσει ένα diy scrub με καφέ! Μπορείς κι εσύ.

Τα κορίτσια που κάνουν μια ζωή για να ετοιμαστούν;;;

DO NOT DISTURB. 

Δείτε επίσης:

Η κωμικός που τρολάρει μοναδικά τι ανεβάζουν οι celebrities στο Instagram | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved