Πιθανότατα δεν υπάρχει άνθρωπος ή κατοικίδιο σ’ αυτό τον κόσμο που δεν έχει γυρίσει σπίτι απ’ το πιο εφιαλτικό κούρεμα της ζωής του. Εδώ, όμως, μιλάμε για κάτι παραπάνω από καταστροφή που μας κάνει τελικά να γελάμε και να το βρίσκουμε απολαυστικά γλυκό! Αυτός ο ιδιοκτήτης πήγε την γάτα για κούρεμα και τη γύρισε σαν… ακορντεόν!

Ο Oliver, ένας πανέμορφος γάτος, έπεσε θύμα ενός πολύ κακού κουρέματος! Ο χρήστης του Twitter, Caitlin, μοιράστηκε την ξεκαρδιστική ιστορία για το περίεργο νέο look του Oliver, το οποίο όλοι συγκρίνουν με αυτό του ακορντεόν.

Η ιστορία του γάτου έγινε γρήγορα viral και τώρα ο Oliver είναι fashionistas και έχει ακόμη και το δικό του λογαριασμό Instagram!

https://www.instagram.com/p/Byi2YXTHnL6/

https://www.instagram.com/p/BynTKRbHfiG/

https://www.instagram.com/p/Byo1Nopn2F6/

https://www.instagram.com/p/Byt4RzbHXAP/

https://www.instagram.com/p/Byx1ICaHbvz/

https://www.instagram.com/p/By8u7pHHd_-/

https://www.instagram.com/p/BzIyalrHLdX/

Εσύ ξέρεις πότε θέλει κούρεμα η γάτα σου;;

Το πόσο συχνά θέλει κούρεμα η γάτα σου, εξαρτάται απ’ το είδος του τριχώματος, όπως επίσης και το επίπεδο ανοχής της γάτας σου.

Για παράδειγμα, για μικρού και μεσαίου μήκους τριχώματος είναι καλό ένα εβδομαδιαίο βούρτσισμα για να αφαιρείς τα νεκρά μαλλιά και να κατανέμονται ομοιόμορφα τα έλαια του δέρματος.

Οι γάτες με κοντό τρίχωμα χρειάζονται σπάνια να λούζονται, εκτός αν είναι πολύ βρώμικες.

Οι γάτες με μακρύ τρίχωμα θα πρέπει να βουρτσίζονται αρκετές φορές την εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι πως το κούρεμα στις γάτες δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο, αν και σε κάποιες περιπτώσεις πολλοί το κάνουν, ειδικά εάν έχουν δημιουργηθεί κόμποι όπου με το βούρτσισμα δεν μπορούν να φύγουν.

Άλλος λόγος για να κουρευτεί μια γάτα είναι εάν έχει παράσιτα, όπου σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κουρευτεί και να λουστεί.

Δες εδώ μερικά tips για να κερδίσεις την αγάπη της γάτας σου!