Κι ενώ παίζει ο τρίτος κύκλος του La Casa De Papel, κυκλοφορούν διάφορα βιντεάκια, τα οποία μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν! Όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από… οντισιόν!

Οι ηθοποιοί του La Casa De Papel είναι όλοι στη θέση τους και όλοι αυτές τις μέρες βλέπουμε τα επεισόδια της νέας σεζόν. Η ισπανική σειρά έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ, ενώ το τέλος του τρίτου κύκλου έδειξε ότι… θα υπάρξει φυσικά και συνέχεια!

Πριν μερικά χρόνια, όμως, όταν γυρίστηκε η σειρά, όταν ακόμη γίνονταν οντισιόν, κανείς δεν περίμενε πως η “Τέλεια Ληστεία” θα είχε τέτοια απήχηση και θα τους έφερνε τόσα κέρδη. Όταν ήταν ακόμη πιο νέοι και άπειροι, όταν δεν γνώριζαν πού θα τους βγάλει αυτή η σειρά και πού θα καταλήξει, όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel διάβαζαν ακόμη κομμάτια του ρόλου και περνούσαν από κάστινγκ.

Ποιος να το φανταζόταν ότι αυτή η ισπανική σειρά θα ξεχώριζε και θα έκανε τους πάντες να μιλούν για την “Τέλεια Ληστεία” στο Νομισματοκοπείο και να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν και τον τρίτο κύκλο;;;;

Μέχρι να φτάσει εκείνη η ημέρα που θα δούμε την επόμενη σεζόν, βλέπουμε ένα video, όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από οντισιόν….

Να σημειώσουμε πως το La Casa de Papel βραβεύτηκε ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Και πρόκειται για την πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.

Η σειρά μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, έγινε θέμα συζήτησης, ταυτιστήκαμε και αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές ενώ κολλήσαμε και με το “Bella Ciao” αλλά και το τραγούδι των τίτλων αρχής “My life is going on”!