Όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από οντισιόν! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Κι ενώ όλοι περιμένουμε πώς και πώς να πάει 19 Ιουλίου, καθώς κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του La Casa De Papel, κυκλοφορούν διάφορα βιντεάκια, τα οποία μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο. Όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από… οντισιόν!

Οι ηθοποιοί του La Casa De Papel είναι όλοι στη θέση τους και ο τρίτος κύκλος ξεκινά και είναι πολλά υποσχόμενος. Η ισπανική σειρά που έγινε διεθνές φαινόμενο και όλοι περιμένουν το τέλος που θα δοθεί.

Πριν μερικά χρόνια, όμως, όταν γυρίστηκε η σειρά, όταν ακόμη γίνονταν οντισιόν, κανείς δεν περίμενε πως η «Τέλεια Ληστεία» θα είχε τέτοια απήχηση και θα τους έφερνε τόσα κέρδη. Όταν ήταν ακόμη πιο νέοι και άπειροι, όταν δεν γνώριζαν πού θα τους βγάλει αυτή η σειρά και πού θα καταλήξει, όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel διάβαζαν ακόμη κομμάτια του ρόλου και περνούσαν από κάστινγκ.

Ποιος να το φανταζόταν ότι αυτή η ισπανική σειρά θα ξεχώριζε και θα έκανε τους πάντες να μιλούν για την «Τέλεια Ληστεία» στο Νομισματοκοπείο και να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν και τον τρίτο κύκλο;;;;

Μέχρι να φτάσει εκείνη η ημέρα (19 Ιουλίου κανείς δεν το ξεχνά), βλέπουμε ένα video, όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από οντισιόν….

Να σημειώσουμε πως το La Casa de Papel βραβεύτηκε ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Και πρόκειται για την πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.

Η σειρά μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, έγινε θέμα συζήτησης, ταυτιστήκαμε και αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές ενώ κολλήσαμε και με το «Bella Ciao» αλλά και το τραγούδι των τίτλων αρχής «My life is going on»!

Πλέον, απλά ανυπομονούμε για τον τρίτο κύκλο:

Οι διακοπές τους τελείωσαν. Ανακοινώθηκε η επιστροφή του La Casa De Papel! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved