Όταν ο Αλέξης και ο Κυριάκος ήταν παιδιά… Ένα επικό σποτ! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης έκανε πάλι το “θαύμα” του και έγινε viral ενώ μας προκαλεί άφθονο γέλιο. Πώς ήταν ο Αλέξης και ο Κυριακός όταν ήταν παιδιά;;; Δες το video. 

Το σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης “χορεύει” σε εκλογικούς ρυθμούς αλλά μη μπερδευτείτε! Δεν είναι πολιτικό, αλλά αμιγώς αθλητικό! Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος είναι πρωταγωνιστές σε αυτό και η σύνδεση με Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι απλά επική.

Στο σποτ εμφανίζονται τα δύο αδέρφια, ο Αλέξης και ο Κυριάκος που δεν είναι άκρως αντίθετοι σε όλα. Οι διάλογοι; Ξεκαρδιστικοί… αν και κάτι τέτοιο βλέπουμε και ακούμε στη Βουλή!

Το «σενάριο» ξεκινάει με την μαμά τους, η οποία ξυπνάει τα δύο παιδιά για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε να τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον Ημιμαραθώνιο της Κρήτης. Ο Κυριάκος είναι έτοιμος, ο Αλέξης προσπαθεί να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι του.

«Αλέξη είσαι έτοιμος να χάσεις; Θυμάσαι τον προηγούμενο αγώνα, κέρδισα 9,5 δευτερόλεπτα», λέει ο μικρός Κυριάκος τον αδερφό του.

Ο Αλέξης απτόητος λέει πως δεν έγινε και κάτι ενώ αναφορικά με το σχολείο λέει πως δεν του αρέσει, θα σκίσει τα βιβλία και όταν δει τη δασκάλα θα της πει… “go back, go back”. Και τότε έρχεται μια ιδέα στον Κυριάκο για… απόλυση της δασκάλας.

«Τώρα που θα είναι ανοιχτά τα σχολεία 7 ημέρες την εβδομάδα, να δω τι θα κάνεις», λέει ο μικρός Κυριάκος και φαίνεται πως το… χαίρεται.

Όταν η μαμά τους ρωτάει τον Αλέξη αν θέλει χυμό, εκείνος απαντά “όχι” και τότε ο Κυριάκος παρεμβαίνει και λέει “ναι, εννοεί!”.

«Διάβασες για το διαγώνισμα;», ρωτά ο Αλέξης με τον Κυριάκο να λέει “όχι πολύ καλά” αλλά δεν ανησυχεί γιατί θα τον βοηθήσει η Φώφη. Όσο για τον Πάνο και τον Σταύρο, αυτοί απλά παράτησαν το σχολείο!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική…. Δες το επικό σποτάκι!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved