Όλα αυτά τα χρόνια μέσα απ’ το iPop.gr έχεις πάρει αρκετές συμβουλές για τη σωστή διακόσμηση του σπιτιού σου τα Χριστούγεννα. Τώρα ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να δεις μερικά πραγματικά κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Το κλίμα των ημερών είναι γιορτινό. Σ’ όποιο σπίτι και να μπαίνεις βλέπεις (μάλλον) υπέροχους στολισμούς! Δεν κουράστηκε λίγο το μάτι σου; Δεν θες να δεις κάτι και να πεις “δεν θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό στο σπίτι μου”;;

Επειδή ξέρουμε αυτή τη βαθιά ανάγκη σου, προσπαθήσαμε να βρούμε μερικά πραγματικά άσχημα δέντρα και πετύχαμε μερικά διαμαντάκια που αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου! Γιατί Χριστούγεννα χωρίς λίγο κιτς δεν είναι Χριστούγεννα!

Είσαι έτοιμος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει; Εμείς σε προειδοποιήσαμε ότι θα πονέσουν τα μάτια σου, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο με δική σου ευθύνη!

Κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Ξεκινάμε με κάτι που δεν είναι κιτς, αλλά είναι πραγματικά άσχημο και δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στη λίστα!

κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα

Αυτό είναι πραγματικά ένα κιτς χριστουγεννιάτικο δέντρο και βρίσκεται επάξια στη λίστα μας. Δεν ξέρουμε από πού να πρωτοξεκινήσουμε, ξέρουμε ο άνθρωπος που σκέφτηκε να το φτιάξει πρέπει λίγο να κοιτάξει τι τραύματα του έχει αφήσει η παιδική του ηλικία…

κιτς χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ένα ακόμα δέντρο που μπήκε στην καρδιά μας είναι το παρακάτω. Είναι άσχημο. Όχι τόσο άσχημο βέβαια. Σίγουρα όλοι μας έχουμε δει χειρότερα! Αλλά αυτές οι φουντίτσες μας παρακάλεσαν να μπουν στη λίστα!

Και πάμε σε κάτι με λευκό, γιατί και στο λευκό έχεις μεγάλα περιθώρια να αποτύχεις! Κι αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη!

Εδώ πέρα κάτι πάει λάθος με τον φωτισμό, αλλά όπως εξηγεί αυτή η μανούλα στην λεζάντα της το θέμα είναι να το απολαύσουν τα παιδιά!

https://www.instagram.com/p/B5yubj4B0nE/

Αυτό το δέντρο σίγουρα ετοιμάζεται σε κάποιον δώρο έτσι τυλιγμένο, αλλά πειράζει που δεν μπορούμε να φανταστούμε κανέναν που να το ήθελε;

Δες κι ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, εάν δεν θέλεις τα κλασικά!

Δες ακόμα:

Τόσα χρόνια βάζεις λάθος τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!