Σκέψου στην αγαπημένη σου σειρά να εμφανιστεί ξαφνικά η Ellen DeGeneres…Κι όμως συνέβη. H διαφημιστική καμπάνια που “πείραξε” με μια παρτίδα κρυμμένων διαφημιστικών πινακίδων πριν από δύο εβδομάδες αποκαλύφθηκε την Κυριακή κατά τη διάρκεια των Emmy Awards.

Mε ένα νέο σύνθημα με τίτλο “Netflix is a joke” το οποίο κυκλοφόρησε με ένα videο 60 δευτερολέπτων, το οποίο διακωμωδεί τις υπηρεσίες του Netflix.

Πινακίδες με το σύνθημα “Netflix is a joke” γέμισαν τους δρόμους του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης και είχαν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται για το τι τους περιμένει και τι ετοιμάζει η Netflix.

Στο διαφημιστικό εμφανίζονται οι Jerry Seinfeld, η Dave Chappelle, η Ellen DeGeneres και ο Chris Rock, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε σκηνές από διάσημες σειρές του Netflix, συμπεριλαμβανομένων “House of Card”, “Stranger Things”, “The Crown” και “Orange is the New Black”.

Το περίπλοκο διαφημιστικό σχήμα είναι ο τρόπος με τον οποίο η Netflix προωθεί τις ειδικές προσδοκίες της, τόσο νέες όσο και παλιές. Το αποτέλεσμα; Ξεκαρδιστικό!