Ο Elton John, μπορεί σήμερα να είναι ένας παγκόσμιος super star, όμως, μέχρι να φτάσει σ’ αυτό το σημείο, έκανε μικρά μικρά βήματα! Απέκτησε το πρώτο του πιάνο ως παιδί, έπαιξε τα πρώτα του κομμάτια, μελέτησε, έμαθε, εξασκήθηκε…

Αν ήθελες μια διαφήμιση για να σε βάλει σε χριστουγεννιάτικο mood, μόλις την βρήκαμε: Ολόκληρη η ζωή του Elton John στη διαφήμιση του John Lewis!

Μέσα στα δύο λεπτά που κρατάει το video, βλέπουμε τη ζωή του Elton John, απ’ την αρχή της πορείας του μέχρι να φτάσει στη δόξα.

Οι ηθοποιοί Simon Burbage, Oliver Marshall και Brandon Stein ενσαρκώνουν τον τραγουδιστή στα διάφορα στάδια της ηλικίας που τον βλέπουμε, ενώ στη διαφήμιση είναι αξιοσημείωτες μερικές απ’ τις πιο κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, όπως η στολή με την αμερικανική σημαία, αλλά και η ροζ mohawk περούκα.

Η διαφήμιση ακολουθεί αντίστροφα τη ζωή του καλλιτέχνη, περνώντας απ’ τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του, τις στιγμές όπου βίωσε άγχος, αγωνία μέχρι τις στιγμές της απόλυτης αποθέωσης και δόξας.

Και πώς συνδέεται η διαφήμιση με τις γιορτές; Μα φυσικά, όταν ο μικρός Elton John λαμβάνει ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα πιάνο! Που δεν είναι απλώς ένα δώρο, αλλά ένα δώρο που του άλλαξε τη ζωή! Ο μικρός Elton νιώθει αυτή τη γλυκιά ανυπομονησία να σκίσει το περιτύλιγμα για να δει τι είναι κρυμμένο από κάτω!

https://www.youtube.com/watch?v=mNbSgMEZ_Tw

Η εταιρεία John Lewis ανέφερε σχετικά με τη διαφήμιση: «Η ιστορία ξεκινά στο σήμερα και πηγαίνει προς τα πίσω στη ζωή του Elton John, μέχρι τη στιγμή που λαμβάνει το ιδιαίτερο δώρο του πιάνου της γιαγιάς του που του άλλαξε την ζωή για πάντα, γιατί μερικά δώρα είναι κάτι παραπάνω από δώρα».

Απ’ την πλευρά του, ο τραγουδιστής είπε:

Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του John Lewis έχει πολλές ζεστές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου. Το πιάνο της γιαγιάς μου, σηματοδοτεί την στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι φανταστική και λάτρεψα κάθε στιγμή της

Διαβάστε ακόμα:

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow μίλησε και πάλι στις καρδιές μας | Video