Οι τέσσερις προηγούμενοι διαγωνιζόμενοι της Eurovision μόλις κέρδισαν κι αυτή! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Οι τέσσερις προηγούμενοι διαγωνιζόμενοι της Eurovision μόλις κέρδισαν κι αυτή, με ίσως την καλύτερη και πιο ευφάνταστη εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ σε τελικό του θεσμού. Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε ξανά «Fuego» στη σκηνή της Eurovision!

Ο 64ος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποίηθηκε φέτος στο Τελ Αβίβ ήταν γεμάτος εκπλήξεις, αλλά το act που μας κέρδισε περισσότερο ήταν σίγουρα το «Switch Song» που ετοίμασε η διοργανώτρια χώρα με τέσσερις προηγούμενους διαγωνιζόμενους, καθώς επίσης και η εντυπωσιακή επιστροφή – εμφάνιση της Φουρέιρα στην Eurovision 2019.

Όταν αυτός ο διαγωνισμός μουσικής ξεκίνησε πριν από 64 χρόνια, ο σκοπός του ήταν να φέρνει κοντά τους ανθρώπους μέσα από τη μουσική τους. Και το Ισραήλ φέτος μόλις μας το υπενθύμισε, βάζοντας τέσσερις πρώην διαγωνιζόμενους της Eurovision να τραγουδήσουν ο ένας τα τραγούδια του άλλου και στο τέλος πέντε να τραγουδήσουν ένα μαζί.

Ήταν οι πέντε Eurovision All Stars που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό κι επέστρεψαν για να μας υπενθυμίσουν πόσο καλοί είναι! Οι Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw, Ελένη Φουρέιρα και Verka Serduchka ανέβηκαν ξανά στη σκηνή της Eurovision, αποδεικνύοντας γιατί τα τραγούδια τους, αλλά κι αυτοί οι ίδιοι, ήταν εκείνοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη χρονιά που διαγωνίστηκαν!

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ήταν απλά ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Ερμήνευσε το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και τραγούδησε το «Sieben, Sieben, ai lyu lyu!» καλύτερα από όσο θα είχαμε ποτέ φανταστεί.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ολόσωμη φόρμα του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, η οποία ήταν κεντημένη με πάνω από 250.000 Svarowski και ήταν απλά υπέρλαμπρη.

Ο Mans Zelmerlow τραγούδησε το «Fuego» με έναν δικό του τρόπο και μια διασκευή σε αργή εκτέλεση, στην οποία ήταν εξαιρετικός.

H Conchita Wurst ήταν επίσης εντυπωσιακή και ήταν αυτή που άνοιξε το «Switch Song», ερμηνεύοντας μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Heroes», με το οποίο ο Mans Zelmerlow το 2015 χάρισε τη νίκη στη Σουηδία.

Τέλος, η Verka Serduchka ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι της περσινής Eurovision, το «Toy» της Netta Barzilai, το οποίο φυσικά και ερμήνευσε εξαιρετικά!

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι ενώθηκαν στο τέλος του μίνι διαγωνισμού τους με την Gali Atari για να ερμηνεύσουν μαζί της το μαγικό «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε την Eurovision του 1979.

Η μοναδική εμφάνιση των προηγούμενων διαγωνιζόμενων στην Eurovision 2019:

Διάβασε ακόμη:

Eurovision 2019: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved