Οι performances στα Grammys που απλά δεν περιμέναμε! | Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη μουσική, βραβεία και εκπληκτικές εμφανίσεις ήταν τα Grammys 2019 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Οι performances στα Grammys που δεν πρέπει να χάσεις!

Τα βραβεία Grammy πραγματοποιήθηκαν στη σκηνή στο Staples Center του Los Angeles και ήταν όλα λαμπερά όπως τα περιμέναμε. Οι performances στα Grammys ήταν ιδιαίτερες κι άλλες μας γοήτευσαν ενώ άλλες μας απογοήτευσαν.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Alicia Keys η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις φωνητικές ικανότητες αλλά και με το ταλέντο της στο πιάνο αφού έπαιξε σε δύο ταυτόχρονα!

Η Alicia Keys έκανε διασκευές από τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και καινούργια τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Η θεματολογία της εμφάνισής της ήτα “όλα αυτά τα τραγούδια που ζουν μέσα σου γιατί είναι τόσο υπέροχα και εύχεσαι να τα είχες γράψε εσύ”. Ανάμεσα σε αυτά είπε το  “Killing Me Softly With His Song” , το “Lucid Dreams”,  το “Use Somebody”  το “Unforgettable”, το “In My Feelings” , το “Clocks” .

Απόλαυσέ την.

Camila Cabello και Ricky Martin

Από την αρχή αυτή η βραδιά ήταν πολλά υποσχόμενη. Η Camila Cabello έβαλε “φωτιά” με το “Havana” ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο Ricky Martin, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

Στη σκηνή ανέβηκαν και οι Mr. Martin και J Balvin,τραγουδώντας το “Mi Gente”, ενώ χόρευαν στους ρυθμούς της salsa και καταχειροκροτήθηκαν!

Η Lady χωρίς τον… αλήτη!

Που ήταν ο Bradley Cooper κι άφησε την Lady Gaga να ερμηνεύσει το “Shallow” με τον Mark; O Bradley Cooper ήταν στα βραβεία Bafta που ήταν την ίδια μέρα κι έτσι η Lady κοπανήθηκε μόνη της στη σκηνή.

Στην κυριολεξία. Εμείς το “Shallow” το αγαπάμε αλλά η Lady Gaga χθες το βράδυ ήταν λίγο υπερβολική πάνω στη σκηνή.

Jennifer Lopez και Motown

Πολλοί το κατέκριναν αλλά η J.Lo τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια της Motown όπως “Dancing in the Street,” “Please Mr. Postman,” “Money (That’s What I Want)” και “Do You Love Me (Now That I Can Dance).”

Και ναι έδωσε και την ψυχή της on stage.

Shawn Mendes και Miley Cyrus

Η βραδιά έγινε λίγο πιο… σοβαρή όταν Shawn Mendes και Miley Cyrus ερμήνευσαν την επιτυχημένη μπαλάντα “In My Blood”. Τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν είναι ασυνήθιστα στα Grammys, και το ντουέτο μας χάρισε την πιο ρομαντική στιγμή της βραδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι νικητές των Grammys 2019 και η εμφάνιση- έκπληξη της Michelle Obama!

Photo: Kevin Winter/Getty Images for the Recording Academy
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved