Τόσες και τόσες ώρες έχουμε λιώσει όλοι μας Netflix, βλέποντας ένα σωρό ταινίες και σειρές, όμως αναμφίβολα αυτοί οι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix μας τράβηξαν την προσοχή. 

Μπορεί να έχουμε όλοι μας δει κατά καιρούς πολλές ταινίες και σειρές, όμως δεν είναι όλες το ίδιο αξιόλογες. Άλλες τις είδαμε για να περάσουμε την ώρα μας κι άλλες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Μεταξύ όλων αυτών, όμως, υπάρχουν και κάποιοι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix που μας τράβηξαν τα βλέμματα και μας εντυπωσίασαν απ’ την πρώτη στιγμή χάρη στον δυναμικό τους χαρακτήρα.

Ποιοι είναι αυτοί οι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix που τόσο αγαπήσαμε για τον δυναμισμό τους; 

Τόκιο – Casa de Papel

Το κοινό της σειράς την έχει αγαπήσει και την έχει ξεχωρίσει. Το εγκληματικό παρελθόν της Τόκιο χρονολογείται από τα δέκατα τέταρτα γενέθλιά της, όταν ήταν ήδη σε ταραχώδη εφηβεία και διέπραττε όλο και πιο επικίνδυνες κλοπές. Λίγα χρόνια αργότερα, προσλήφθηκε απ’ τον καθηγητή για να είναι ένας από τους οκτώ εγκληματίες που θα λήστευαν το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ατρόμητη και απρόβλεπτη, οδηγεί τη ζωή της και δεν αρνείται απολύτως τίποτα!

Maeve Wiley – Σεξουαλική Εκπαίδευση

Η εμφάνιση, η στάση και η δύναμη να ξεπεράσει είναι μερικά από αυτά που συντελούν τον χαρακτήρα αυτό. Με έναν παραβατικό αδελφό και μια αδερφή που γεννήθηκε από μια σχέση μεταξύ της μητέρας του και ενός βίαιου πατριού, η Maeve ανέπτυξε πολύ νωρίς μια δύναμη χαρακτήρα και ωριμότητας που της επέτρεπαν να αντισταθμίσει τις επαναλαμβανόμενες απουσίες και αμέλεια της μητέρας της. Δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, είναι έξυπνη και γεμάτη πρωτοβουλίες.

Macarena Medina – Toy Boy

Η Macarena Medina είναι γεννημένη νικήτρια. Μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, ανήκει σε μία από τις δύο πιο ισχυρές οικογένειες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή αντίπαλος, ενώ έχει πραγματικά τα προσόντα και την ευγλωττία ενός ηγέτη. Στην επιχείρηση όπως και στην αγάπη, της αρέσει να τολμά και να παίζει σε επικίνδυνα παιχνίδια.

Lidia Aguilar – Las Chicas Del Cable

Δυναμική, αποφασιστική, ξέρει τι θα πει γυναίκα και δεν διστάζει να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της. Τόσο στον έρωτα όσο και στη ζωή τολμάει και παίζει πάντα χωρίς να χάνει. Σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία της Μαδρίτης του 1920 ξέρει να ξεχωρίσει με τα προσόντα, την τόλμη και την ευστροφία της.

Carla Rosón Caleruega – Elite

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά να είναι μόνο μια υπεροπτική γυναίκα, η Carla ξέρει πώς να πάρει ό,τι θέλει, ενώ όσα κρύβει μέσα της είναι απλά υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/Bv9p6PiHXmr/

Διάβασε ακόμα:

Ταινίες και σειρές που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δει τουλάχιστον μία φορά!