Οι γλάροι που έγιναν viral ποζάροντας σε κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα αστείο και παράλληλα γλυκό video έγινε viral κι όχι άδικα! Δύο αξιαγάπητοι γλάροι αποφάσισαν να διασκεδάσουν ποζάροντας μπροστά από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λονδίνο και το video τους κάνει τον γύρο του κόσμου!

Οι γλάροι που έγιναν viral ποζάροντας σε κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας, όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, βρίσκουν αρκετά συχνά καταφύγιο στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί η κάμερα, με αποτέλεσμα να διασκεδάζουν οι υπάλληλοι στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας!

Αυτή τη φορά, οι γλάροι δεν πέρασαν απλά από μπροστά, αλλά δύο μέρες σερί φλέρταραν με την κάμερα, η οποία βρίσκεται κοντά στο ανατολικό τούνελ του Λονδίνου. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας τους έδωσαν και ονόματα: Ο Γκρέιμι και ο Στιβ.

«Μετά από απαίτηση του κοινού, ένα σύντομο δελτίο από τον ρεπόρτερ μας στα βόρεια του Τούνελ Μπλάκγουελ», έγραψε η υπηρεσία σε tweet της, ποστάροντας το video!

Mετά το video, η TfL ανήρτησε και μια φωτογραφία των γλάρων, γράφοντας: «Μαντέψτε ποιος επέστρεψε».

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα έγινε και η πιο πρόσφατη εμφάνιση των viral γλάρων μπροστά στην κάμερα, με το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας να μην χάνει ευκαιρία και να μας χαρίζει ξανά ένα στιγμιότυπό τους! Απλά απολαυστικοί!

«Καλημέρα! Μαντέψτε ποιος από εμάς δεν ξεκινάει από νωρίς»!

Δες και αυτό:

Ένας γλάρος βγάζει selfie με ξένη κάμερα (μα με ξένη κάμερα);

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved