Είναι υπέροχο όταν μπορείς να αντιμετωπίζεις διάφορες δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις στη ζωή σου με χιούμορ και είναι ακόμη καλύτερο όταν αυτές αποτυπώνονται στο χαρτί. Οι δυσκολίες μιας μαμάς μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη με πολύ χιούμορ και μια δόση αλήθειας. 

Η καλλιτέχνης Anastasiya Lykova έχει έναν γιο και γνωρίζει πολύ καλά πώς να το διασκεδάζει αλλά και πώς είναι οι δυσκολίες μιας μαμάς. Και η ίδια τις αποτυπώνει στο χαρτί με τον πιο επικό τρόπο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν είσαι μαμά θα γελάσεις αλλά και θα ταυτιστείς με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι δυσκολίες μιας μαμάς με πολύ χιούμορ και μια δόση αλήθειας

Ήμουν τόσο ευτυχισμένη όταν κράτησα τον γιο μου στα χέρια μου που ξέχασα όλη την ταλαιπωρία και τον πόνο κατά τη διάρκεια της γέννας. 

Σημαντικό: Αυτό είναι μόνο προσωρινό. Τα μαλλιά μου είναι υπέροχα τώρα. 

Έχω δει μαμάδες να κάνουν ασκήσεις με τα μωρά τους. Οι προσπάθειές μου πάντα καταλήγουν κάπως έτσι… 

Όταν έχεις ένα παιδί αλλά νιώθεις πως έχεις έξι παιδιά! Γιατί μερικές φορές το ένα ισούται για 6. Σωστά;

Αν δεις έναν άνθρωπο με κάποιο αυτοκόλλητο σε κάποιο σημείο του σώματός του, σκέψου πως αυτός ο άνθρωπος μάλλον έχει παιδιά!

Όταν ο γιος μου ξυπνήσει ενώ μαγειρεύω, η κουζίνα καταλήγει κάπως έτσι… το φαγητό καίγεται κι εγώ τρέχω να μαζέψω τα ασυμμάζευτα!

Γιατί το να έχεις παιδί… σημαίνει γυμναστική! Και όσα περισσότερα παιδιά έχεις, τόσο πιο πολύ γυμνάζεσαι!

Τα παιδιά μιμούνται τα πάντα. Από αυτά που λες μέχρι αυτά που κάνεις. Και ο γιος μου με είδε να βάφομαι και αποφάσισε πως θέλει να κάνει το ίδιο…

Τελικά, πόσο απέχει η πραγματικότητα απ’ τις φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram;;; Πολύ!

Εσύ εντοπίζεις κάπου τον εαυτό σου σε αυτές τις φωτογραφίες; Όποιες δυσκολίες κι αν έχεις να διαχειριστείς καθημερινά, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα παιδιά σου κι αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Celebrities δείχνουν πως είναι να είσαι αληθινή μαμά! | Photos