Κάθεστε; Γιατί με πολλά μπορεί να ψαρώσαμε σήμερα Πρωταπριλιά αλλά αυτό είναι 100% αλήθεια! Το La Casa De Papel επιστρέφει και πλέον ξέρουμε και ημερομηνία!

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του La Casa De Papel κι εμείς μετράμε τον χρόνο αντίστροφα για την τρίτη σεζόν της ισπανικής σειράς που “έσπασε” ταμεία!

Το Netflix ανακοίνωσε κι επίσημα ότι το La Casa De Papel επιστρέφει το Καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 19 Ιουλίου!

επιστροφή του La Casa De Papel

Η πολυαγαπημένη σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σ’ όλο τον κόσμο επιστρέφει με το σκηνικό ν’ αλλάζει! Το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει ένα εξωτερικό προορισμό, όπου οι πρωταγωνιστές ξοδεύουν τα χρήματα που πήραν απ’ το Νομισματοκοπείο.

επιστροφή του La Casa De Papel

επιστροφή του La Casa De Papel

Όμως, όλα δείχνουν πως οι διακοπές των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών θα διακοπούν ξαφνικά όταν στο νησί όπου βρίσκονται γίνεται μια απόβαση που θ΄αλλάξει τα δεδομένα…!

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”), Kiti Mánver (Mariví) και Juan Fernández (“Coronel Prieto”) και Mario de la Rosa (“Suarez”) οι οποίοι εμφανίζονται στο βίντεο στο πλευρό του δημιουργού της σειράς  Álex Pina και του σκηνοθέτη Jesús Colmenar.

Η Τέλεια Ληστεία (La Casa De Papel) έγινε η πιο επιτυχημένη μη-αγγλόφωνη σειρά όταν οι σεζόν 1 και 2 κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στο Netflix το 2018.

Δες ακόμα:

Οι νέες στολές της συμμορίας του “La Casa de Papel” που κάνουν spoil | Photos