Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις… Λάθος! Είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις! Ένα σύννεφο με περίεργο σχηματισμό έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό και φυσικά κάποιος σκέφτηκε να το καταγράψει σε video. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε!

Υπάρχουν περιπτώσεις που το «δεν είναι αυτό που νομίζεις» έχει βάση… Σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, δεν έχει καμία απολύτως βάση καθώς είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις! Τα σύννεφα έφτιαξαν τυχαία αυτό το σχήμα στον ουρανό και φυσικά το video έγινε viral!

Interesting Cloud Formation In The Sky

What a view… Tag someone who loves clouds 👀ViralHog

Gepostet von UNILAD am Freitag, 26. Januar 2018

Η Samantha Meazarous, 16 ετών, είδε το σύννεφο και το τράβηξε video με το κινητό της καθώς περπατούσε στο σπίτι από μια πιτσαρία με τη μητέρα και τους φίλους της.

Το σύννεφο εντοπίστηκε στο Miami της Florida και πλέον το video έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views μέσα απ’ τα social media.

Η 16χρονη είπε: “Οι φίλοι μου και εγώ ήμασταν στο δρόμο μας γυρίζοντας από μια πιτσαρία, κοίταξα έξω απ’ το παράθυρο και σκέφτηκα “σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις!”. Τελικά, ήταν αυτό ακριβώς που νόμιζα! Η μαμά μου κοίταξε το σύννεφο κι αρχίσαμε να γελάμε όλοι πολύ δυνατά!”.