Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλά για τον πνιγμό, από τον οποίο σώθηκε κι άφησε για λίγο τα βίντεο από τις προπονήσεις και τα ταξίδια του στο YouTube. Αποκάλυψε, λοιπόν, στο κοινό του μια από τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του. Όπως μας αφηγείται πριν 3 χρόνια κόντεψε να πνιγεί και ξεσπά σε δάκρυα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς σε ένα video του αναφέρθηκε στις διακοπές του στην Κρήτη, όταν αποφάσισε να πάει στην παραλία με τον πατέρα και κάποιους φίλους του μια βροχερή μέρα. Περιγράφει το αίσθημα φόβου, μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, αφού όπως λέει έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

Αποφάσισε με τους φίλους του, λοιπόν, να μπουν στην θάλασσα χωρίς να σκεφτούν τις κακές καιρικές συνθήκες και τις συνέπειες. Ο πατέρας του επέμενε να μην βουτήξουν, αφού τα κύματα ήταν τεράστια και ο αέρας δυνατός. Όταν μπήκε θυμάται να χτυπάει το πόδι του σε μια πέτρα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε απομακρυνθεί πολύ από την παραλία, και είχε φτάσει στα “ανοιχτά” της θάλασσας. Τότε ξεκίνησε να νιώθει ένα αίσθημα πανικού.

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι είναι αβοήθητος και ότι  βρίσκεται σε κίνδυνο και για πρώτη φορά φοβήθηκε τόσο πολύ, δηλώνοντας ότι είναι από τα χειρότερα συναισθήματα της ζωής του. Θυμάται να παλεύει με τα κύματα, να ψάχνει τους φίλους του, και τον πατέρα του να βουτάει για να τον σώσει.

Ήταν αδύνατο να φτάσουν στην ακτή, ενώ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αναπνεύσει. Τότε ήταν που πάγωσε ο χρόνος και είχε ένα φλασμπακ στην παιδική του ηλικία και τις ωραίες του στιγμές.  Αυτό το περιγράφει σαν να ένιωθε ότι επρόκειτο να πεθάνει.

Ξεκίνησε να φωνάζει όσο μπορούσε  όσο ο μπαμπάς του κολυμπούσε για να τον βγάλει έξω. Λέει πώς είδε τον φόβο του πατέρα του στα μάτια του, ο οποίος σαν ήρωας θυσιάστηκε για να σώσει αυτόν και τον φίλο του.  Την κατάσταση βοήθησε ένας κορμός, που όπως αναφέρει αν δεν ακούμπαγε σε αυτόν μπορεί να μη τα είχε καταφέρει.

Αφού βγήκε στην αμμουδιά, ανάσαινε βαριά και ξάπλωσε πάνω της για πολύ ώρα, ώστε να μπορέσει να επανέλθει. Ήταν μια εμπειρία που του χει μείνει ανεξίτηλη και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις καταστάσεις.

Με αυτό τον τρόπο έμαθε να δίνει παραπάνω αξία στη ζωή του και τον έκανε να νιώθει ατρόμητο, μιας και είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον.

Δες το video:

Δες και αυτό:

Η νέα viral φωτογραφία του Τσιτσιπά | “Μου αρέσω περισσότερο γυμνός”