Ο Ταρζάν δεν υπάρχει μόνο στις ταινίες, αλλά και στην πραγματικότητα και μπορούμε να πάρουμε σπουδαία μαθήματα απ’ αυτόν! Ο αληθινός Ταρζάν είναι ο Dean Schneider, ο οποίος έχει αφήσει τη ζωή του για να ζει μαζί με τα λιοντάρια, με τα οποία έχει αναπτύξει μια τρομερή σχέση.

Το νέο video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Ίντερνετ και έχει γίνει viral, δείχνει τον διάσημο Dean Schneider σε στιγμές μαζί με τα λιοντάρια και τα πλάνα δείχνουν την αμοιβαία αγάπη που τρέφουν τα λιοντάρια για εκείνον, αλλά φυσικά και ο ίδιος γι’ αυτά!

Το video ενός λεπτού δείχνει τον Schneider να καλωσορίζεται απ’ την αγέλη. Στην αρχή τρέχουν δύο μικρότερα λιοντάρια προς το μέρος του, ενώ σιγά σιγά έρχεται όλη η οικογένεια και τον αγκαλιάζει. Η πιο μαγική στιγμή του video, όμως, είναι εκείνη κατά την οποία ο βασιλιάς της ζούγκλας τον αγκαλιάζει!

Στο τέλος ο αληθινός Ταρζάν ακούγεται να λέει: “Παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο. Περιμένω εδώ και 2,5 εβδομάδες να ξανασυναντηθώ με την οικογένειά μου και να ‘μαστε, πάλι εδώ όλοι μαζί”!

Ο αληθινός Ταρζάν σε απολαυστικές στιγμές με τα λιοντάρια:

Λίγα λόγια για τον Dean Schneider

Ο 27χρονος απ’ την Ελβετία, ενώ είχε μια πολύ καλή δουλειά, αποφάσισε να την αφήσει και να πάει να ζήσει στην άγρια φύση. Έχοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο, ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική και έστησε το δικό του κέντρο προστασίας της άγριας ζωής.

10 φωτογραφίες που δείχνουν την αγάπη και τον έρωτα στο ζωικό βασίλειο!

Ο Dean φροντίζει στο Mipaka συγκεκριμένα είδη της ζούγκλας. Μαϊμουδοειδή, ύαινες, ζέβρες, αντιλόπες, ρινόκερους και λιοντάρια. Ο ίδιος έχει αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη και παραδειγματική σχέση με τα λιοντάρια, που αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: Ότι όταν αγαπάς τα ζώα, δεν σε φοβούνται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι επιθετικά.

View this post on Instagram

You are looking👀 at 2 Years of hard work & dedication!❤️🙏🏼🦁 (Comment YOUR thoughts below👇🏼 & Tag someone with Passion, Love & Dedication) • EVERY relationship between 2 living beings takes Time⏱! Time to build trust🙏🏼, time to get to know one another, to fight👊🏼 but also to reunite🤗 again! We need time to win & to fail together as well as time to let one another develop into whatever we are meant to be!🙏🏼❤️ The most successful relationships are based on ACCEPTANCE! To accept the nature of the opposite and learn to love one another EXACTLY the way WE are and not the way YOU wish him or her to be 🤷🏼‍♂️ this is pretty much the hardest thing in Relationships/Friendships! But if both Parties succeed to do so, than see in the Video above☝🏼🎥 what the RESULT will be!❤️🤗🦁 • Let‘s start 2020 by proving that the IMPOSSIBLE is actually POSSIBLE! Whatever YOUR goals are for 2020 YOU must know that YOU can do it!💪🏼

A post shared by Dean Schneider (@dean.schneider) on

Τα videos που ανεβάζει στο Instagram του είναι εντυπωσιακά και πολλές φορές κόβουν την ανάσα. Λιοντάρια ορμάνε πάνω του και τσακώνονται για το ποιο θα κερδίσει την αγκαλιά του!

«Αποστολή μου είναι να ενημερώσω και να διδάξω όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται για την άγρια φύση και την ομορφιά του ζωικού βασιλείου. Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης, στο πάθος και στις οπτικές ιστορίες, ώστε να αλλάξει η άποψη των ανθρώπων και να συνεισφέρουν στη διάσωση της άγριας ζωής», δηλώνει ο ίδιος, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν παρεμβαίνει στις φυσικές διαδικασίες των ζώων, δηλαδή όταν μια ύαινα κατασπαράζει μια αντιλόπη, δεν εμποδίζει αυτό το φυσικό ένστικτο των ζώων.

Και αφού είδες τον Dean Schneider, αξίζει να διαβάσεις κι αυτό:

Νέα έρευνα αποδεικνύει πόσες ομοιότητες έχουμε με το ζωικό βασίλειο