Οι γάμοι είναι πάντα συγκινητικοί, ρομαντικοί, βγαλμένοι από παραμύθι. Και μια απ’ τις πιο γλυκές στιγμές είναι ο χορός πατέρα-κόρης σε έναν γάμο, όπως αυτός που θα δεις παρακάτω στο video.

Λένε πως οι μπαμπάδες έχουν μια αδυναμία στις κόρες, τις έχουν σαν πριγκίπισσες και όταν έρχεται η στιγμή να τις παραδώσουν στον γαμπρό καταλαβαίνουν πια πως έχουν μεγαλώσει. Και ο χορός πατέρα-κόρης σε έναν γάμο είναι μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Ένα πολύ τρυφερό video κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες και είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Μια νύφη χορεύει με τον πατέρα της που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και απλώς τα μάτια μας γεμίζουν με δάκρυα.

Ως μικρό κορίτσι, η Mary Bourne Roberts χόρευε πάντα με τον πατέρα της Jim και την ημέρα του γάμου της έζησε την πιο τρυφερή στιγμή. Στις 29 Δεκεμβρίου λοιπόν, η Mary πήρε τον πατέρα της στη σκηνή και χάρισαν στους καλεσμένους τον πιο όμορφο χορό.

Τον Μάιο του 2017, ο Jim διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα, μια αναπτυσσόμενη και ανίατη μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Δεν γνώριζε αν θα είναι ζωντανός μέχρι τον γάμο της κόρης της αλλά τελικά όχι μόνο αποδείχθηκε πολύ δυνατός, χόρεψε μαζί με την κόρη του και την καμάρωσε νυφούλα.

Το video έγινε viral στα social media, μιλώντας στην καρδιά χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου.

«Ήταν μια υπέροχη μέρα για εκείνον και μια όμορφη, τέλεια μέρα για όλους μας», αναφέρει η μητέρα της νύφης προσθέτοντας την υπερηφάνεια και την αγάπη που ένιωσε ο πατέρας για την κόρη του.

Και είναι ό,τι πιο τρυφερό έχουμε δει. Challenge… δες το video χωρίς να γεμίσουν τα μάτια σου με δάκρυα!

Father-Daughter Dance – Jim and Mary Bourne

Sweetest Father-Daughter Dance ever! The bride, Mary Bourne Roberts (now Mrs. James Butts) is a professional dance teacher. Her father, attorney Jim Roberts, has a limited time on this earth. Mary Bourne chose "I Hope You Dance" by Lee Ann Womack for their Father-Daughter Dance and its just great! (Camera is hand held so please excuse the bumpiness).UPDATE: Mary Bourne’s dad, Jim Roberts, passed away Thursday, January 10th at noon.

Gepostet von Blue Room Photography am Mittwoch, 2. Januar 2019

Δείτε επίσης:

Η αγάπη πατέρα και κόρης μέσα από σκίτσα που θα σε συγκινήσουν (Photos)