Τα έχεις κλείσει όλα. Εισιτήρια, ξενοδοχεία και είσαι έτοιμος για το ταξίδι σου. Fast forward… αφού φτάνεις στο ξενοδοχείο, λοιπόν, πας να τακτοποιήσεις τα πράγματά σου. Αλλά ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνεις; Τα μικρόβια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

Αν κι εσένα αυτός είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος, αν φοβάσαι να ακουμπήσεις το οτιδήποτε, αν σιχαίνεσαι λιγάκι να κοιμηθείς… τότε welcome to the club.

Ορισμένες φορές, ακόμη κι αν έχεις κλείσει τη διαμονή σου σε ένα καλό ξενοδοχείο, δεν γίνεται να μη σου περάσει απ’ το μυαλό πόσο βρώμικο είναι το δωμάτιο. Γιατί αν δεν είναι σπίτι σου ή στο πατρικό σου ή στο σπίτι ενός φίλου κι αν σιχαίνεσαι λιγάκι παραπάνω ή είσαι μικροφοβικός, τότε σίγουρα αυτός είναι ο μόνιμος φόβος και το μόνιμο άγχος σου: Τα μικρόβια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Τις περισσότερες φορές έχεις φροντίσει να πάρεις τις δικές σου πετσέτες (αν όχι και τα δικά σου σεντόνια), να πάρεις τις παντόφλες σου γιατί σιχαίνεσαι να περπατάς στο πάτωμα του ξενοδοχείου και να τα πιάνεις όλα χρησιμοποιώντας χαρτί ή γάντια…

Και το βράδυ… Όταν έρχεται η στιγμή για να κοιμηθείς είναι το χειρότερό σου! Ξεκινάς να ψάχνεις το κρεβάτι, να μυρίζεις τα σεντόνια. Ξαπλώνεις σχεδόν ευλαβικά καθώς φοβάσαι μη μεταφερθούν όλα τα μικρόβια πάνω σου και δεν βάζεις το κεφάλι σου στο μαξιλάρι.

Αντιθέτως, βάζεις από κάτω το χέρι σου κι ακουμπάς το κεφάλι σου και το πρόσωπό σου πάνω στο χέρι. Το αποτέλεσμα; Ξυπνάς μέσα στη νύχτα με μουδιασμένο χέρι που νιώθεις ότι σου έχει κοπεί.

Αλλά δεν είναι το μόνο που σου κόβει τον ύπνο. Είναι και η φαγούρα… Νιώθεις ότι σε πιάνει φαγούρα παντού και σκέφτεσαι πως επιβεβαιώθηκες και πώς τα σεντόνια και όλο το δωμάτιο είναι γεμάτο με μικρόβια.

Δεν είσαι μόνος σε αυτό, δεν είσαι παρανοϊκός. Εντάξει, μπορεί να είσαι λίγο… αλλά ένας κωμικός αποφάσισε να κάνει το πιο επικό video για τον μεγαλύτερό μας φόβο στα ξενοδοχεία και είμαστε σίγουροι πως θα ταυτιστείς.

Πάτα το play!

Δες και αυτό:

Τα μεγαλύτερα fails σε ξενοδοχεία… Μην σου τύχει! (Photos)

Photo: unsplash/ Markus Spiske